Cumartesi, Mart 05, 2016

'Gençlere önem vereceğiz'



Bursa 2. Amatör Lig 9. Grup'ta mücadele eden Cerrahspor Teknik Direktörü Murat Ulu, ilk yıldaki hedeflerinin daha geniş sporcu kitlesine ulaşmak olduğunu belirtti. 

Murat Ulu, takımın ve futbolcuların sporcu başarıları yanında kötü alışkanlıklardan uzaklaşmaları, sorumluluk sahibi olmaları, genel olarak iyi bir ahlaka sahip olmalarını amaç edindiklerini söyledi.

Cerrahspor’un genç teknik direktörü Murat Ulu, Akhisar Demirspor mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada, "İnegöl Cerrah Gençlik Spor olarak ligde ilk yılımız. Hedefimiz mahalledeki genç yetenekli arkadaşlarımızı bir araya getirip kulüplerine sahip çıkmalarını, onlara aşılamak istiyoruz. Maçlarda skor ne olursa olsun, İnegöl'de ve Bursa'da kulübümüzü iyi temsil etmektir. Bu hedefimizi yerine getirdiğimizi düşünüyorum takımımız %90 mahallerimizin gençlerinden kurulmuştur. Genç, tecrübesiz ve deneyimsizliğin verdiği dezavantajlardan dolayı istediğimiz futbolu sahaya yansıtamıyoruz. Fakat ilerleyen haftalarda takımım maç oynadıkça tecrübe ve deneyim kazandıkça istediğimiz futbolu sahaya yansıtacaklarına eminim. Skor ne olursa olsun futbol sonuçta bir oyun. Biz de bu oyun kuralları doğrultusunda centilmence maçlarımızı oynuyoruz" şeklinde ifade etti.

Hafta sonu karşılaşacakları İsaörenspor maçı ile alakalı değerlendirmede bulunan Ulu, "Önümüzde İsaörenspor maçımız var. Yapmış olduğumuz hatalardan ders alarak bu maça hazırlanıyoruz. Ligde ilk puanımızı bu hafta kazanmak istiyoruz" dedi.

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN

Hiç yorum yok:

Rafet Koç Sultangazispor'dan ayrıldı

Geçtiğimiz günlerde Sultangazispor'la anlaştığı duyurulan Rafet Koç'un kırmızı lacivertlilerle anlaşması iptal oldu.