Pazar, Mart 20, 2016

Güzelhisar 3 puanla döndü

2.Amatör Lig 9.grup ekiplerinden Sarıgöl Birlikspor ve Güzelhisar spor ekipleri Yıldıztabya Stadı'nda karşı karşıya geldiler.

"SAYGI DURUŞU"
Ülkemizde yaşanan terör olayları nedeniyle seramoni sonrası iki takım orta sahaya geçtiler ve karşılıklı olarak 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi.

Mücadeleye hakemler 10 dakika gecikince maç, yapılması planlanan seramoni ve saygı duruşu nedeniyle bu yüzden erken çıkması gerekirken mücadele 15 dakika sarktı.

Mücadeleye başlayan taraf Güzelhisar oldu.27.dakikada Sarıgöl Birlik ekibi boşta kalan topa dokununca kalecinin kucağında kaldı ve bu net fırsattan yararlanamadı.Güzelhisar ekibi 30.dakikada önünde kalan topu cömertce harcayınca skora üstünlük getiremedi.38.dakikada Güzelhisar'ın sağ kanattan atağında kaleciyle karşı karşıya kalan Güzelhisar oyuncusu kalecinin üstünden aşırdı ve seken topa devam eden takım arkadaşı topu ağlarla buluşturdu ve 1-0 öne geçti.Sarıgöl Birlik ekibi bu gole ofsayt nedeniyle çok itiraz etti. 
41.dakikada da tekrar sağ kanattan gelişen Güzelhisar atağında karşı karşıya kaldı ve kalecinin üstünden aşırarak hanesine 2.golü yazdırdı ve skor 2-0 oldu.45.dakikada Sarıgöl Birlik sağ kanattan gelen ortada iyi yükselen oyuncusu kafa vuruşundan yararlanamadı.İlk yarı hakemin bitiş düdüğüyle skor Güzelhisar'ın lehinde 2-0 bitti.

"İKİNCİ YARI SARIGÖL BİRLİK FIRTINASI"
Mücadeleye ikinci yarı Sarıgöl Birlik'in vuruşuyla başlandı.Karşılıklı ataklara net cevaplar veren ve defanstan topları iyi çıkarmaya başlayan Sarıgöl Birlik , kaptan Fatih'in hırslı görüntüsü dakika 63'te gelişen atağında kafalardan seken ilk topu tamamladı ama kaleciden dönünce ortada kalan topu tamamlayan Esad skoru 2-1'e getirdi.Sarıgöl birlik ataklarına devam etse de beraberlik golünü bulamadı ve sahadan 2-1 yenik ayrıldı.Maç sonu iki takımda birbirini tebrik edip sahadan ayrıldılar.

HABER:OĞUZHAN AKGÜNDÜZ




Hiç yorum yok:

İshaklıspor maça otostop çekerek gitti

Üçüncü Lig 2. Grup takımlarından Beykoz İshaklıspor, Kelkit Hürriyetspor deplasmanına giderken otobüsü bozulduğu için karşılaşmaya otostop y...