Salı, Mart 08, 2016

Hiçbir maçı 11 kişi tamamlayamıyorlar!


Aydın U19 2. Ligi'nde yer alan Çobanisaspor dünya futbol tarihine geçecek bir performansa imza atıyor. Siyah-Beyazlılar, ligden çekilmeden en fazla hükmen mağlubiyet alan ekip rekoruna aday!

1. Amatör Lig'de yer alan Çobanisaspor Kulübü'nün, yönetmelikler gereği alt yapılarda da lige girmek zorunda olması nedeniyle kurulan U19 Takımı maçlara sürekli eksik çıkıp ilk dakikalarda 6 kişiye düşerek sahadan çekiliyor.

Geçen sezon 1. Grup'ta yer alan Kuyucak temsilcisi ilk iki maçını normal skorlarla 4-1 ve 5-1 kaybettikten sonra hükmen yenilgiler serisine başladı. Bir şekilde sahaya geldiği için stada gelmeyen iki rakibini hükmen yenen ve puan hanesine 6 puan yazdıran Çobanisaspor kalan 12 maçının 10'unu hükmen yitirdi. Bunlardan birinde kulüp yöneticisi sahaya gelmediği için takım mağlup olurken diğerlerinde sahaya eksik çıkıldı ve 'sakatlık' nedeniyle oyundan teker teker çıkan oyuncular nedeniyle karşılaşmalar tatil oldu. Siyah-Beyazlılar bu şekilde 9 maçı hükmen yitirdi. Tüm bu olumsuzluklara rağmen Çobanisaspor ısrarla ligden çekilmedi ve her hafta eksik de olsa maça geldi.

Bu sezon da hükmen
2015-2016 sezonunda da U19 2. Ligi 1. Grup'ta yer alan Çobanisaspor, oyuncuların lisanslarını yetiştiremediği için ilk hafta maça çıkamadı. İkinci hafta sahaya takım gitti ama yöneticileri olmadığı için bu maçı da hükmen yitirdiler. Son olarak Köşk Belediyespor maçında 10 kişi ile çıkan Çobanisaspor 20 dakika sonra 6 kişi kaldı. Maçta Çobanisaspor kalecisinin eldivensiz oynadığı görüldü.

Doğan: Sahaya çıkmasınlar daha iyi
Olaya tepki gösteren Köşk Belediye Doğanspor Antrenörü İlyas Doğan, "Biz Köşk'ten buraya kadar geliyoruz. Hem çocukların maç kondisyonu gidiyor. Hem de bizim emeklerimize yazık oluyor. Böyle takımlar maçlara çıkamayacağını federasyona bildirmeliler. 20 dakika oynayıp, 3 puan kazanmak bizim için önemli değil. Biz 90 dakikayı tamamlamak istiyoruz. Buna bir çözüm bulunmalı. Yazık, gerçekten yazık" diye konuştu.

HABER: ARİF YILMAZOĞLU-EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

İstanbul doğal çimli bir sahaya kavuşuyor

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde faaliyet gösteren Sitespor'un doğal olarak çimlendirilen sahası 29 Ekim 2024 günü hizmete açılacak.