Salı, Mart 01, 2016

Hocaköyspor’da kaybetmek yok


Bursa 2. Amatör Lig 9. Grup'ta yer alan Hocaköyspor'da Teknik Direktör Selami Tekin, "Artık kaybetme lüksümüz yok. Üç maç kaybettik, kalan maçalarımızı kazanıp hedeflerimiz doğrultusunda ilerleyeceğiz" değerlendirmesinde bulundu. 

İsaörenspor karşısında çok iyi mücadelenin sergilediklerini belirten Selami Tekin, "Sahada futbolu doğru oynayan her iki takım oyuncularını kutluyorum. Bir gol atmamıza rağmen üç gol yenince mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Maçın ilk yarısında bulduğumuz gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Maç içinde, maçı koparma ve odak noktaları vardır, kritik dakikalarda final paslarını değerlendiremediğimizde sahadan mağlup ayrılıyoruz. Bundan sonraki maçlarda kadroda rotasyon yapacağım. Oyuncularım birbirini tanıyor artık, ideal onbirimiz meydana çıktı, sahaya o şekil çıkacağız. Önümüzdeki maçlarda şansımız da yanımızda olursa, yenemeyeceğimiz takım yok. Rotamızda bu yolda olacaktır" dedi.

Hafta sonu oynanacak olan Orhaniyespor maçının rakiplerinin ligden çekilmesi nedeniyle bay geçireceklerini söyleyen Tekin, "Bir sonraki hafta sonu deplasmanda Yenişehir Söylemiş Başakspor ile karşılaşacağız. Muhakkak kazanmamız gereken bir maç oynayacağız. Ligde alınan her puan çok önemlidir" ifadelerini kullandı. 

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN


Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.