Salı, Mart 08, 2016

İkitelli Spor Kulübü'nden kamuoyuna açıklama

Küçükçekmece ilçesinin Süper Amatör Lig takımlarından olana İkitellispor Kulüp Başkanı Abdulselam Ceyhan, yazılı bir açıklama yaptı.

Abdulselam Ceylan, açıklamasında, İkitelli Köyiçi Spor Kulübü ile bir alakaları bulunmadığını belirterek şunları söyledi:

"40 yılı aşkın mazisiyle İstanbul'un en iyi alt yapısına sahip olan kulübümüzün Başakşehir ilçesinde yeni kurulmuş BİSK adı altında İkitelli Köyiçi Spor Kulübü ile hiçbir alakası ve ilgisi bulunmamaktadır. Türkiye 4.sü olmuş ve 27 tane grup şampiyonluğu olan aynı zamanda 18 futbolcusunu profesyonel takımlara veren İkitelli Spor Kulübü tektir ve tek kalacaktır. 40 yılık mücadelemizi ve başarımızı kimse kullanamaz bunda müsaade etmeyiz"

Başkan Ceylan, son günlerde kendilerine gelen bilgiler doğrultusunda İkitellispor'un adının bazı yerlerde kullandığını vurgulayarak, "İkitellisporumuz'un adının bazı yerlerde kendi kulüplerinin çıkarları doğrultusunda kullandıkları duyumu almamız dolaysıyla bu açıklamayı yapmak zorunda kalmış bulunmaktayız tüm kamuoyuna duyurulur" ifadelerini kullandı. 

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

İshaklıspor maça otostop çekerek gitti

Üçüncü Lig 2. Grup takımlarından Beykoz İshaklıspor, Kelkit Hürriyetspor deplasmanına giderken otobüsü bozulduğu için karşılaşmaya otostop y...