Pazartesi, Mart 07, 2016

İkitellispor U 14'de namağlup şampiyon.

İstanbul U 14 Gençler ligi 21.Grupta lider Küçükçekmece İkitellispor yakın takipçisi Zeytinburnu Eroğluspor ile 12.Hafta karşı karşıya geldiler.

Haftanın önemli maçını Neşet Vatansever yönettiği bu önemli maç Sefaköy Kartal sahasında oynandı. Her iki takımda sahaya galibiyet için çıktı.
Müsabakaya hızlı başlayan ev sahibi İkitellispor takımı 4.Dakikada Ufuk’un attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kaptı.

İkinci yarının 63.Dakikasında misafir takım Eroğluspor Muhammet tin attığı golle beraberliği yakalayarak skora eşitliği getiren gollü attı ve skor 1-1 oldu.
69.Dakikada İkitellispor da Muhammet Oruç karşılaşmanın son dakikasında takımının galibiyetlik gollünü atarak sahadan 2-1 galip ayrılmasını bildi ve 6 puan farkla Hikmet Aydın yönetimindeki Küçükçekmece temsilcisi İkitellispor şampiyonluğunu ilan ederek karşılaşma sonrası büyük sevinç yaşadı.
                                                      
Ceyhan, Küçükçekmece’nin gururuyuz.
Son yıllarda elde ettiği şampiyonluk ve başarıları ile adından söz ettiren ve 2015-2016 Futbol sezonunda A Takımda şampiyon olarak Süper Amatöre çıkma başarısını gösteren İkitellispor U 17, U 15 den sonra U 14 takımda şampiyonluğunu hafta sonu ilan ederken U 19 takımada şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Şampiyon İkitellispor Kulüp Başkanı Abdulselam Ceyhan yaptığı açıklamasında, Öneklikle şampiyon olan U 14 Takımı futbolcu kardeşlerimizi ve Hikmet hocamızı tebrik ediyorum şampiyonluklarından dolayı kutluyorum.

Kulüp olarak bu sezon 9 bıranştan8’inde şampiyon olacağımızı söylemiştim ve Allah'a şükür futbolcu kardeşlerimiz ve hocalarımız bizi mahcup etmedi. Şimdiye kadar oynadığımız A Takım, U 17,U 15 ve U 14 takımız şampiyon olmuştur U 19 ve U 16 gençlerde de grubumuzda emin adımlarla şampiyonluğa doğru emin adımlarla koşuyoruz.

2015-2016 Futbol sezonunda İstanbul Amatör ligde bu sezon en fazla şampiyon olan bizim takım sezon sonunda kadar şampiyonluk sayısını artırarak İstanbul un ve Küçükçekmece inin gururu olacağız inşallah dedi.
                                      
                                       















Hiç yorum yok:

Kağıthanespor heyecan yaptı!

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta Kağıthanespor sahasında Çavuşbaşıspor'u 4-2 yendi. Çavuşbaşıspor bir ara skoru 3-0'dan 3-2&...