Pazartesi, Mart 07, 2016

İnegöl derbisinde gol yok


Bursa Süper Amatör Lig B Grubu'nda haftanın en önemli maçında Kurtuluşspor, Play-off yolunda kazanması gereken maçta istediği golü 90 dakika boyunca bulamadı. İnegöllü sporseverler tribünleri ve sahanın çevresini tamamen doldurdu. Maça ilgi büyük oldu. Maçın, başından sonuna kadar taraftrlar arasında hiçbir gerginlik ve olay yaşanmadı.

Kurtuluşspor sahasında oynanan karşılaşmada ilk yarı daha çok orta sahada güce dayalı geçerken iki takımda girdikleri birkaç pozisyondan sonuç çıkaramadı. İkinci yarıda rakibi karşısında daha çok pozisyona giren Kurtuluşspor, özellikle karşılaşmanın son dakikalarında bulduğu net pozisyonlardan gol sesi çıkaramayınca, mücadele de sahadan her iki ekip 1 puanla ayrıldı. Bu sonuçla Kurtuluşspor Play-Off şansını kaybederken, Kafkasspor Bal ligine yüklesme maçı için oynanacak olan Play-Off gruplarına kalmayı garantiledi.

HAKEMLER İsa Yücel Çırakoğlu 7, Rüştü Baykal 7, Kasım Mutlu 7
STAT: İnegöl Kurtuluş Sahası
KURTULUŞSPOR: Semih 6, Muhammet 6, Şükrü 6, Samet 6, Fatih 6, Okan 6, Kenan 5, Emre 5 (dk.70 Kaan 4), Özgür ? (dk.16 Egemen 5), Gökhan 6, Metin 5 (dk.50 Erdi 5)
ANTRENÖR: Haluk Metin
KAFKASSPOR: Anıl 6, Hakan 5 (dk.80 Semih ?), Oğuzhan 6, Erdem 6, Okan 5 (dk.38 Selçuk 5), Samet 6, Serhat 5, Serdar 6, Yıldıray 5, Ömer 5, Barış 5 (dk.55 Volkan 5)
ANTRENÖR: Eser Pullu

SARI KARTLAR: Gökhan (Kurtuluşspor), Anıl, Hakan, Serhat (Kafkasspor)

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN




3 yorum:

Adsız dedi ki...

Bursa erzurumspor 3.lig maçını her hangi bir kanal verecekmi

Adsız dedi ki...

Bursa erzurumspor 3.lig maçını her hangi bir kanal verecekmi

Sev'e Mektuplar dedi ki...

Tanju Angel; bu konuda detaylı bilgimiz bulunmamaktadır. Yerel kanalların yayınlama ihtimali bulunabilir. Bilgimiz olduğu takdirde paylaşımda bulunacağız.

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...