Salı, Mart 01, 2016

İnegöl derbisinde kazanan yok


Süper Amatör Lig'e yükselme mücadelesinin yapıldığı Bursa 1.Amatör Lig Play-Off mücadelesinde karşılaşan iki İnegöl takımı Doğanspor ve Doğugücüspor'un maçından gol sesi çıkmadı. 

İnegöl İlçe Stadyumu'nda dolu tribünler önünde muhteşem bir atmosferde oynandı. 

Doğanspor Teknik Direktörü Ömer Bakay, maç sonrası açıklamalarda bulundu:

"Maça iyi hazırlanmıştık. Maç iki takım adına dengeli başladı. Sonrasında maçta üstünlüğü ele geçirdik. Pozisyonlarda bulduk, fakat değerlendiremedik. Üç puanla başlamak isterdik. Bir puanın da kötü bir sonuç olmadığı düşüncesindeyim. Kalan üç maçımızı da ilk iki takım arasında olmak için gereken puanları toplayabilmek için gereken hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bir haftalık arayı iyi değerlendirip Mimar Sinan Gençlik maçına motive olacağız. Yetenekli ve iyi bir ekibimiz var. Camia olarak kenetlendik, Süper amatör kümeye çıkmak için sonuna kadar elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz" 

'Yeni transferlerimiz çabuk uyum sağladı'
"Altı yeni transferden üçü sahada, diğer üçü de kulübede oturdu. İkisini sonradan oyuna aldık. Sonraki maçlarda bize daha fazla katkı yapacaklardır. Yeni transferlerimizin takıma uyumundan memnunum. Çelebi ve Ahmet’in, Doğugücü maçında sakatlıkları bulunuyordu. İkisinin de sakatlıklarının Mimar Sinan maçına kadar düzeleceğine inanıyorum."

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN



Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.