Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazar, Mart 06, 2016

İstanbul Balkanspor lige hızlı başladı

İstanbul 2. Amatör Lig  7. Grup'ta mücadele eden İstanbul Balkanspor, ligin ikinci haftasında ilk kez çıktığı kendi sahası ve seyircisi önünde oynanan müsabakada İstanbul Artvinspor’u 3-1 yenerek ikinci maçında ikinci galibiyetini aldı.
Ligin ilk haftasında deplasmanda ilk kez resmi maça çıkan İstanbul Balkan spor Hürriyet Eğitimspor’u 3-0 mağlup ederek ilk galibiyet ve üç puanı almasının sonucu ikinci haftada Yeşilova Kemal Aktaş sahasına Çetin, Alihan, Selim ve misafir takım İstanbul Artvin spor’unda Muhammet Can tek gollünü atması sonucu ev sahibi İstanbul Balkanspor ikinci galibiyetini de 3-1 ile kazanmasını bildi.
Küçükçekmece Yeşilova Kemal Aktaş sahasında ligin ikinci haftası Küçükçekmece ilçesinin yeni amatör olan İstanbul Balkanspor ile geçtiğimiz sezon 1.Amatör'den ikinci amatör kümeye düşen İstanbul Artvinspor ile karşı karşıya geldiler.
İlk kez kendi saha ve seyircisi önünde oynayan ev sahibi İstanbul Balkanspor sahaya kalabalık taraftar desteğinde alarak sahaya mutlak galibiyet için çıktı.
37.Dakikada ev sahibi İstanbul Balkanspor da sağ tafradan orta-alan topu çok iyi takip den Çetin'in şık kafa vuruşu top ağlara gitti ve bu golle İstanbul Balkanspor 1-0 öne geçti.
42.Dakikada Alihan, İstanbul Balkanspor takımının ikinci gollünü atarak ilk yarının da skorunu belirlemiş oldu. Bu golle ev sahibi ilk yarıyı 2-0 önde kapatmış oldu.
İkinci yarıda farkı artırmak arzusu ile sahaya çıkan ev sahibi İstanbul Balkanspor ataklarını sıklaştırdı. Rakip kalede 70. dakikada Selim farkı üçe çıkaran gollü atarak skoru 3-0 yaptı.
90. dakikada İstanbul Artvinspor takımına Muhammed Can takımının tek gollünü attı ve farkı ikiye indirdi ancak karşılaşmada başka gol olmayınca ev sahibi İstanbul Balkanspor kendi sahasında oynadığı İstanbul Artvinspor maçını da 3-1 kazanarak ikinci galibiyetini elde ederek puanını 6’ya çıkartarak zirveye ortak oldu.
HABER:Yılmaz AKTEPE
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.