Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Salı, Mart 22, 2016

İstanbul Barışspor istediğini aldı


İstanbul 2. Amatör Lig 4. Grup'ta oynanan karşılaşmada İstanbul Barışspor, deplasmanda Göktürk Sarayspor'u 1-0 mağlup ederek evine 3 puanla döndü.

Göktürk Sahası'nda oynanan karşılaşmayı Mehmet Türkmen yönetirken, yardımcılıklarını Memet Yalçın ve Aykut Üşenti yaptı.

Karşılaşmaya istekli ve hızlı başlayan konuk ekip, 5. dakikada Orhan ile etkili geldi. Defansın hatasından bulduğu topla ceza sahasına girerek kaleci ile karşı karşıya kalan Orhan'ın vuruşu auta gitti.

İlk 20 dakika İstanbul Barışspor atakları ile geçerken, bu dakikadan sonra ev sahibi ekip oyunu dengeledi ve defansın arkasına attığı toplarla etkili olmaya başladı. İstanbul Barışspor'un tecrübeli kalecisi ve defans oyuncuları bu ataklarda başarılıydı. 40.dakikada gelişen Göktürk Sarayspor'da Orhan’ın kafa vuruşu direkten dışarı gitti. 

İkinci yarıya hızlı başlayan konuk ekip oldu. Soldan ceza sahasına inen Serkan’ın vuruşunu kaleci Hamid son anda kornere çeldi. 

53.dakikadaki tehlikeli gelişen Göktürk Sarayspor atağında sert vuruşta top auta gitti. Ev sahibi ekip 62. dakikada gole yaklaştı. İbrahim sağdan girip şansını denedi fakat vuruşu auta gitti. 70.dakika bu sefer konuk ekip gole yaklaştı. Serkan’ın düzgün vuruşunda günün başarılı ismi kaleci Hamid bir kez daha gole izin vermedi. 

73. dakikada maçtaki ilk gol sesi geldi. İstanbul Barışspor'da sahneye çıkan Alican, soldan gelen ortaya çok iyi yükselip kafa ile topu ağlarla buluşturdu. 0-1 

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca İstanbul Barışspor, Göktürk deplasmanından 3 puanla dönerek grupta averajla ikincilik koltuğuna yerleşti.

Yardımlarından dolayı Saha Komiseri İlyas Karaca'ya teşekkür ederiz. 

HABER: EMRE İSPANLAR

































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.