Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazartesi, Mart 21, 2016

İstanbul Sahilspor tam yol gidiyor


İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup mücadelesinde sahasında Girne Gençlik takımını ağırlayan İstanbul Sahilspor, rakibini eli boş gönderip sahadan 1-0 galip ayrıldı ve liderliğe oturdu.

Kartal Bulvar Mimar Kubilay Köse Stadı'nda oynanan ve Alican Özışık, Ahmet Mert Cam, Mehmet Taşdemir hakem triosunun yönettiği maç Girne Gençlik takımının vuruşu ile başladı. 

İstanbul Sahilspor oyunu ilk dakikadan itibaren rakip ceza sahası içine yıkarken 14. dakikada ani bir Girne Gençlik atağında rakibi ile girdiği ikili mücadelede sakatlanan İstanbul Sahilspor stoperi Ömer Altıkat’ın yerine Murat Tek oyuna girdi.

Serhat Atasayan 21. dakikada Kıvanç Örsvuran’dan aldığı topu ceza sahası dışından sert ve düzgün vuruş ile rakip fileler ile buluşturarak takımı İstanbul Sahilspor’u 1-0 öne geçirdi. 

İlk yarı bu skorla tamamlanırken ikinci yarıda da etkili oyununu devam ettiren İstanbul Sahilspor sağ açıktan Nesimi Saltık ve sol açıktan Kenan Albayrak’ın ceza sahası içine yaptığı ortaları forvet hattının etkili oyuncusu Emre Arslan fileler ile buluşturamayınca maç İstanbul Sahilspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Erenköy Acarspor sahasında Ataşehir Yoncaspor ile 1 – 1 berabere kalınca grupta liderliği İstanbul Sahilspor devraldı.

HABER-FOTOĞRAF: MUSTAFA KAYNAK










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.