Çarşamba, Mart 09, 2016

Kadın sağlıkçı sahaya daldı, silahını doğrulttu


Gaziantep 1. Amatör Lig A Grubu takımlarından Esenspor ile Üçoklar Demirspor arasında Cumartesi günü Oğuzeli İlçe Stadyumu'nda oynanan müsabakanın 17’inci dakikasında Esensporlu bir futbolcu rakibiyle girdiği ikili mücadele de sakatlanarak yere yığıldı. Bunun üzerine maçın hakemi Ramazan Dinçer, saha kenarındaki kadın sağlık personelini oyun alanına davet etti. Sahaya ağır adımlarla yürüyerek gittiği iddia edilen sağlıkçıya Esenspor kaptanı Orhan Akbulut, çabuk olmasını istedi. O anda kadın sağlık personeli futbolcunun tedavisini yapmayarak ‘Polis polis’ diye bağırmaya başladı.

Kocası silahını ateşledi
Aniden yaşanan bu gelişme üzerine, sağlık personeli kadının saha kenarında bulunan ve yüzbaşı olduğu iddia edilen eşi A. K. yanında taşıdığı beylik tabancasını çekerek havaya bir el ateş etti. Daha sonra saha içine giren A.K. silahını Esenspor takım kaptanı Orhan Akbulut’a doğrulttu. Bir anda karışan saha içinde, kenarda görevli olan polis memurları geldi ve hızlı bir şekilde A. K’nin üzerine atlayarak elindeki silahı aldı.

Şikayetçi oldu
Maçtan sonra Esensporlu futbolcular ile sağlık personeli birbirlerinden şikâyetçi oldu. Polisin olayla ilgili olarak soruşturmaya devam ettiği öğrenildi.

(Hürriyet)

Hiç yorum yok:

İstanbul doğal çimli bir sahaya kavuşuyor

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde faaliyet gösteren Sitespor'un doğal olarak çimlendirilen sahası 29 Ekim 2024 günü hizmete açılacak.