Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Perşembe, Mart 03, 2016

Karacaköy son dakikada güldü


İstanbul 2. Amatör Lig'de Karacaköy Belediyespor kendisi gibi sezona iddialı giren Karaağaçspor'u ligin ilk haftasında konuk etti. Ev sahibi taraftarların şov yaptığı maçı Karacaköy Belediyespor 3-2 kazandı.

Karacaköy Stadı'ndaki maçın 25. dakikasında Barış Çalış orta sahadan aldığı topla ortadan dripling yaparken 18'in üstünde faulle durduruldu. Bu noktadan kazanılan serbest vuruşta Volkan Oğur topu doksana gönderdi: 1-0

35. dakikada gelişen Karaağaç atağında Karacaköy savunması ofsayt beklentisiyle durunca Karaağaçlı futbolcu kaleci Mennan'la karşı karşıya kaldı. Mennan bu pozisyonda kalesinde devleşti ve gole izin vermedi. İlk yarı 1-0 sona erdi.

Maçın 60. dakikasında Oğuz'un şutunda kaleci Mennan'dan dönen topu tamamlayan Doğukan skora denge getirdi. 
72. dakikada Mert Kartal'ın sağdan getirdiği topu Ozan Beyaz usta işi bir vuruşla ağları sarstı: 2-1
75. dakikada Karaağaçspor köşe vuruşu kazandı. Ortalanan topu düzgün bir kafa vuruşu ile ağlara gönderen Doğukan kendisinin ve takımının ikinci  golünü kaydetti.
Büyük heyecana sahne olan maçın son bölümlerinde Karacaköy rakip kaleyi ablukaya alırken 90+1'de Serkan Satır'ın kesme ortasında Mert Kartal'ın vuruşu ağlara gitti. Karacaköy Belediyespor böylece maçı 3-2 kazandı.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.