Pazartesi, Mart 21, 2016

Kilis Belediyespor üstünlüğünü koruyamadı


Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup'ta mücadele eden Kilis Belediyespor, sahasında konuk ettiği Elbistanspor ile 3-3 berabere kaldı.

Kilis 7 Aralık Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi takım maçın ilk dakikasında Uğur Gezer ve 2. dakikasında Abouabacar Kone'in attığı gollerle maçın hemen başında skoru 2-0 yaptı. Erken gelen gollerle zor anlar yaşayan konuk Elbistanspor, 9. dakikada Mustafa Seval, 18. dakikada ise Anıl Zengin'in golleriyle beraberliği yakaladı.

Karşılaşmanın 24. dakikasında Fatih Demircan'ın attığı golle Kilis Belediyespor, soyunma odasına 3-2 önde gitti. 

İkinci 45 dakikada beraberlik için ataklarını sıklaştıran Elbistanspor, maçın 58. dakikasında Ahmet Yetişgen'in kaydettiği gol ile skora bir kez daha denge getirdi. 

Karşılaşmanın 66. dakikasında Cabbar Çelik'in kırmızı kart görmesinin ardından oyuna 10 kişiyle devam eden ev sahibi Kilis Belediyespor, sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldı.

Bu sonuçla 33 puana ulaşarak beşinci sırada yer alan Kilis Belediyespor, Kilis 1. Amatör Ligi şampiyon bitiren takımla play-off oynayacak. Elbistanspor ise kalan 4 haftada sıralamadaki yerini değiştiremezse küme düşecek.

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

Kağıthanespor heyecan yaptı!

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta Kağıthanespor sahasında Çavuşbaşıspor'u 4-2 yendi. Çavuşbaşıspor bir ara skoru 3-0'dan 3-2&...