Pazartesi, Mart 07, 2016

Küçükçekmece'de Futbol ziyafeti başladı.

Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Mustafa Sezer Veteranlar Futbol ligi Yeni Ufukspor ,Cennet Barbarosspor takımları arasında açılış maçı ile start aldı.

Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğü ev Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek tarafından ortaklaşa her yıl geleneksel olarak düzenlenen Veteranlar Futbol ligi 6.sı geçtiğimiz aylarda elim kaza sonucu hayatını kayıp eden ve turnuvaya ismi verilen Mustafa Sezer için saygı duruşu yapıldı.

Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Mustafa Sezer Veteranlar Futbol ligi Yeni Ufukspor ,Cennet Barbarosspor takımları arasında açılış maçı ile başladı.
Mustafa Sezer Veteranlar Futbol ligi Tek grupta tek devreli lig usulüne göre oynanacak liginde ilk dört sırayı alan takımlar kura çekimi sonucu final oynamaya hak kazanacaklar.

Mustafa Sezer Veteranlar Futbol ligi ilk haftasında 5 karşılaşma oynandı alına toplu sonuçlar söyle.

Yeni Ufukspor-2-Cennet Barbarosspor-4
Kanarayaspor-2-Gültepe Özgençlikspor-1
Gedikpaşspor-0-İstanbul Demirspor-5
Beylikgücüspor-2-Kanaraya Azimspor-6
Avcılar Cihangirspor-0-İstanbul Trabzonspor-9

Avcılar Belediyespor-Esenler Tokatspor arasındaki maç 9 Mar Çarşamba akşamı 21.30 da Küçükçekmece Belediyesi Yeşilova Kemal Aktaş Stada oynanacak.

 HABER:Yılmaz AKTEPE













Hiç yorum yok:

Kağıthanespor heyecan yaptı!

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta Kağıthanespor sahasında Çavuşbaşıspor'u 4-2 yendi. Çavuşbaşıspor bir ara skoru 3-0'dan 3-2&...