Cumartesi, Mart 05, 2016

Kurtuluşspor derbiye hazır


Bursa Süper Amatör Lig B Grubu'nda Pazar günü oynanan maçlarda özellikle ilk üç mücadelesi veren Gürsuspor ile Zaferspor, sahadan beraberlikle ayrılması, Play-off iddiasını devam ettiren Kurtuluşspor'un deplasmanda berabere kalması, ligde 3.sırada yer alan Kafkasspor kendi sahasında ligde kalma mücadelesi veren Bursa Bordosporu yenmesi sonucu zirve mücadelesi yapan takımların puan olarak birbirinden kopmaması Play-Off yükselme mücadelesini son iki haftaya taşıdı.

Kurtuluşspor Teknik Direktörü Haluk Metin, zor geçen Fethiyespor maçı sonrası yaptığı değerlendirmede, "Son haftalarda form grafiği yükselen Fethiyespor ile talihsiz bir maç oynadık. Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Galip gelmek için her şeyi yaptık. Rakibimize gol pozisyonu vermedik. Girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendirmedik, çok gol kaçırdık. Bizim amacımız golü erken bulup, rahatlamak ve daha bir özgüvenle oynamaktı. İlk yarının son dakikasında köşe atışından şansız bir gol yedik. İkinci yarıda baskıyı daha da artırdık. Beraberliği yakalamak için yüklendik. 79.dakikada aradığımız golü de bulduk. Kalan dakikalarda girdiğimiz pozisyonları değerlendiremeyince sahadan bir puan ile ayrılmak zorunda kaldık" şeklinde ifade etti.

'Final maçına çıkacağız'
Metin, hafta sonu karşılaşacakları Kafkasspor maçını kazanıp, Play-off'a yükselme mücadelesini son haftaya kadar sürdürmek istediklerini belirterek, "Pazar günü Kafkasspor ile final maçına çıkacağız. Maçı kazanacak kalitede, güçlü ve başarılı bir takıma sahibiz. Takımımızda motivasyon üst seviyede. Kafkasspor maçını kazanıp Play-off'a kalmak istiyoruz. Play-off'ta da İnegölümüzü en iyi şekilde temsil edip, BAL'a yükselmek istiyoruz" dedi.


'Dostluk kazansın'

Haluk Metin, Pazar günü karşılaşacakları Kafkasspor maçı için tüm taraftarları tribüne, bu önemli maçı izlemek için davet etti. Metin "İnegöl'ün kazanacağı bir maç olacak. Müsabakalar gelir geçer ancak bize her zaman dostluk gerekli. Maçın da dostluk çerçevesinde geçmesini temenni ediyorum. İnşallah taraftarlara güzel bir maç izletiriz. Sonuç ne olursa olsun dostluğun ön plana çıkacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN

Hiç yorum yok:

Nartspor'da hazırlıklar devam ediyor

İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grup'ta yer Nartspor, ligin ilk haftasında Bayrampaşa Tunaspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdü...