Salı, Mart 08, 2016

Maç için geldiler şok oldular


Aydın Futbol 2. Amatör Lig ekiplerinden Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) Spor'a ait spor malzemeleri, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalındı.

Efeler Adnan Menderes Stadı yan sahaları tribünün altında yer alan SHÇEK Spor'a ait depoda cumartesi günü yaşandığı tahmin edilen olayda deponun kilidi kırılarak yaklaşık 4 bin lira değerinde spor malzemesi çalındı. Köşk'teki maçlarına gitmek için depoya geldiklerinde kapının kilidinin kırık olduğunu fark ettiklerini belirten Antrenör Cemal Aris, çalınan malzemelerin piyasa değerinin 3-4 bin lira civarında olduğunu söyledi. Depoda hiç kullanılmamış spor malzemelerinin de olduğunu belirten Antrenör Aris,"Büyük şok yaşadık. Hırsızların bulunması için başvuruda bulunduk. En kısa süre inşallah suçlular bulunur. Sadece formalarımız kaldı. Onlar da depoda değildi" diye konuştu.

Daha önce de yaşanmıştı
Yaşanan olayın ardından diğer amatör kulüp yetkilileri aynı tehlikeyle karşılaşabileceklerini belirterek, depoların bulunduğu alanda güvenlik önlemlerinin artırılmasını istedi. Öte yandan daha önce de futbolcuların soyunma odasında hırsızlık olayı yaşanmış, futbolcuların değerli eşyaları ve telefonları çalınmıştı.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN TUĞRUL - www.aydindenge.com.tr

Hiç yorum yok:

İstanbul doğal çimli bir sahaya kavuşuyor

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde faaliyet gösteren Sitespor'un doğal olarak çimlendirilen sahası 29 Ekim 2024 günü hizmete açılacak.