Çarşamba, Mart 09, 2016

Örnek Gençlikspor'dan 'örnek' davranış!


İstanbul Anadolu yakasının mütevazi takımı Örnek Gençlikspor, haftasonu oynadığı U14 maçında grubunda şampiyonluğunu ilan eden Artukbey İlköğretim Okulu Spor Kulübü’nü sahaya çıkarken alkışlayarak, adı ile müstesna bir kulüp olduğunu herkese tekrar gösterdi.

Selimiye Stadı’nda oynanan karşılaşmada Celal Sevim’in talebeleri ilk yarıyı 1-0 mağlup bitirmelerine rağmen ikinci yarıda oynadıkları mükemmel futbolla şampiyon takım Artukbey’i 3-1 ile geçerek rakiplerine ligdeki ilk mağlubiyetini de tattırmış oldu .2003 doğumlu İlhan Yencilek’in üç gol atarak yıldızlaştığı karşılaşmadaUmut Kolburan, Fatih Dursun ve Hakan Özen de göze çarpan oyunlarıyla kendilerinden bahsettirdiler. 

38. Grup’ta yer alan Örnek Gençlik bu galibiyetle ligi 23 puan ile üçüncü sırada bitirdi.

2002 doğumlu futbolcuların oynadığı U14 Ligi kategorisinde Örnek Gençlik’in bu sene U14 kadrosunda bulunan toplam 18 oyuncusunun 10 tanesi 2003 doğumlu ve bunlardan da 6 tanesi bu sezon tüm maçlarda ilk 11 oynayarak yakında başlayacak olan U13 Ligi için "şampiyonluk" sinyalini de şimdiden vermiş oldu.

Amatör camiasında bir "Örnek Gençlik Klasiği" olan maç sonu ziyafet geleneği bu maçtan sonra da devam etti. Başkan Adnan Erol, centilmen takımına döner ziyafeti çekerek, başarılı bir sezon geçiren oyuncularına teşekkür etti.

HABER-FOTOĞRAF: ARİF DOĞAN



 

Hiç yorum yok:

Kuzguncukspor'dan imza şov

Geçen sezon İstanbul 2. Amatör Lig'de şampiyon olan Kuzguncukspor bu sezon da iddialı bir kadro kurarak 1. Amatör Lig 15. Grup'ta şa...