Çarşamba, Mart 09, 2016

Pınarspor Dayanışma Gecesi'nde camiayı bir araya getirdi


Sarıyer ilçesinin 2. Amatör Lig'deki temsilcilerinden Pınarspor, dayanışma gecesi düzenleyerek camiayı bir araya getirdi.

Sezona şampiyonluk parolasıyla giren ve yaptığı 14 transfer ile dikkatleri üzerine çeken Kırmızı Beyazlılar, yaklaşık 500 kişilik bir organizasyonla futbol altyapısı ve A takımdan, kickboks branşına kadar tüm branşlarda gecede hazır bulundu. Dayanışma gecesine, ilçenin önde gelen sivil toplum kuruluşları ve spor camiasını geceye davet eden Pınarspor yönetimi, tüm Sarıyer'i ve spor camiasını kucakladı.

Akın Soyak: Yolumuz, sevgi yoludur
Gecenin yapılmasında emeği geçen herkese özellikle teşekkür ederek konuşmasına başlayan Kurucu Başkan Akın Soyak, "Özellikle bizim gibi spor kulüplerine sahip çıkarsanız, yarın bağımlılık ve her türlü kötü işlere ayıracağınız hem vaktinizi hem de nakdinizi korumuş olursunuz. Bu noktada desteklerini bizden esirgemeyen mahalle sakinlerine, esnafa, geceye katılan siyasi parti temsilcilerine teşekkür ediyorum. Şunu unutmayın ki; spor alanında faaliyet gösteren bütün kulüpler, bu ülke için, insanlığımız ve geleceğimiz için birer kaledir. Ve bu kaleler siz destek oldukça daima ayakta olacaktır’’diyerek, geceye katılıp destek olan tüm katılımcılara teşekkür etti.

Ali Düşmez de katıldı
Geceye katılarak Pınarspor'u onurlandıran TASKK ve İASKF Başkanı, aynu zamanda TFF Yönetim Kurulu üyesi Ali Düşmez, "Sporun her zaman ve her yerde yapılabilmesi ve herkese eşit olabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz.Ve bu yolda 4 alt branş ve 5 kategoride müsabakalara katılarak bünyesinde İstanbul ve Türkiye şampiyonları çıkaran bu yeni ama kalpleri kocaman olan takımı canı yürekten kutluyorum" diyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Pınarspor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi ve aynı zamanda mahalle muhtarı olan Ayhan Yılmaz, destek arayışlarında olan kulübün Fahri Başkanlık formasını 4 bin TL'ye satın alarak katkı sağlayan Muharrem Akıncı'ya babasının karakalem çalışmasını hediye ederken, gecede kulüp yararına eşofman takımı, forma ve sağlık malzemeleri ile beraber çeşitli katkılar sağlayan hayır severlere hediyeleri takdim edildi.


YerelFutbol.com







Hiç yorum yok:

Furkan Aktemur Nartspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Nartspor tecrübeli sol bek Furkan Aktemur'u renklerine bağladı.