Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Salı, Mart 01, 2016

Ramazan Son Dakikada "Kılıç" Çekti


İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grupta Rivaspor ile deplasmanda karşılaşan İstanbul Sahilspor yoğun sis altında oynanan müsabakada konuk ekip oyunu ile göz doldurdu.

Riva Stadında oynana müsabakayı Mustafa Can Esen, Mahir Koca, Muhammed Çolak hakem triosu yönetirken maça Rivaspor'un  vuruşu ile başlandı.  Maça hızlı  başlayan Rivaspor 5. dakikada rakip defansın hatasını iyi değerlendiren Ömer Demir'in golüyle öne geçti. 1-0. Ancak çabuk toparlayan İstanbul Sahilspor 9. dakikada Ömer Altıkat'ın golü ile eşitliği sağladı. 1-1. İlk yarının ilk uzatma dakikasında Ramazan Kılıç takımı İstanbul Sahilspor'u öne geçiren golü attı. 2-1

İlk yarının ortalarından itibaren bastıran sis nedeniyle müsabakanın ikinci yarısı stad ışıkları altında oynandı. İlk yarıda sakatlanan Rivaspor kalecisi Oğuzhan Eker'in yerine Yasin Polat kaleyi devralırken İstanbul Sahilspor'da ise Sercan Çelik, Furkan Çakır ve Necati Korkmaz oyuna girdiler. 

Takımlar maçın ikinci yarısında gol yollarında etkili olamayınca maç İstanbul Sahilspor'un 2 - 1 üstünlüğü ile sona erdi. 

Rivaspor'u sahasında yenen İstanbul Sahilspor aldığı galibiyetle grubunda iddialı olduğunu kanıtlarken rakiplerine de gözdağı verdi.

HABER:MUSTAFA KAYNAK







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.