Perşembe, Mart 03, 2016

Ramos Erhan Kemahspor'da


İstanbul 2. Amatör Lig'de sezona iddialı giren İstanbul Kemahspor tecrübeli stoper Erhan Yeygül'ü kadrosuna dahil etti.

'Ramos' lakaplı 1987 doğumlu oyuncu bu sezona Süper Amatör Lig ekiplerinden Acıbademspor'da başlamış, daha sonra 1. Amatör Lig takımlarından Doğangüneşspor'a transfer olmuştu.

Futbola İcadiyespor'da başlayan ve alt yapısını bu kulüpte alan Erhan daha sonra Acıbadem Üsküdar SK'ye geçti ve bu ekibin tarihinde ilk kez 1. Amatör'e çıkan kadrosunda yer aldı. 

Erhan geçen sezona ise 1. Amatör'de Acıbadem Üsküdar'da başladıktan sonra ara transferde Doğangüneşspor'a transfer oldu ve Kırmızı-Beyazlılar'ın 1. Amatör Lig'e çıkmasında önemli pay sahibi oldu. 

Başarı oyuncunun CV'sinde İstanbul Ataşehirspor, Dolayobaspor (Süper Amatör) Kurtköyspor (Süper Amatör) da yer alıyor.

Kariyeri boyunca iki kez 2. Amatör Lig şampiyonluğu yaşadığını, bir üçüncüsünü Kemahspor'da yaşamak istediğini dile getiren Erhan, Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, "İstanbul'da önemli bir taraftar kitlesine sahip olan Kemahspor'a transfer olduğumdan dolayı çok mutluyum. Bu sezon kadroda kendisini kanıtlamış ve önemli başarılara imza atmış birçok futbolcu arkadaşım var. Kadromuz güçlü ancak her şeyden önemlisi kulüpte çok sıcak, huzurlu bir ortam var ki huzur olmazsa başarı da gelmez. Bu sıcak aile ortamını meydana getiren Kemahspor'un bu sezon şampiyonluğun en büyük favorisi olduğunu düşünüyorum. Ben de elimden gelen katkıyı sağlamaya çalışacağım" dedi.

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

BAL'da İstanbul maçları hafta sonu ama...

Bölgesel Amatör Lig'de yeni sezon 6 Ekim'de başlarken geçen sezon cuma oynatılan İstanbul grubu bu sezon kesin olarak hafta sonu oyn...