Pazar, Mart 20, 2016

Rivaspor salladı yıkamadı


2.Amatör 14.Grup ekiplerinden Rivaspor evinden üst sıraları hedefleyen Artukbey İ.Ö takımını misafir etti.

Karşılaşmanın ilk yarısı kıran kırana, bol sarı kartın çıktığı bir mücadele şeklinde geçerken, Artukbey İ.Ö attığı gol ile devreyi 1-0 önde kapatmayı başardı.

İkinci yarının başlaması ile birlikte biraz toparlanan Rivaspor oyunda dengeyi kurarken bu seferde sahada eksik kaldı. Süleyman'ın atılması ile 55.dakikadan itibaren sahada 10 kişi kalan Rivaspor rakibinin üzerinde baskı kurmaya devam etti. Başarılı Teknik Adam Mustafa Kesmen, Özgür, Ömer ve Anıl gibi kozlarını sahaya sürerek eşitlik golünü aramaya başladı. Golü ararken kalesinde açıklarda veren Rivaspor'da bu seferde Yasin kalesinde devleşti ve  skoru 1-0 da tutmayı başardı. Ev sahibi ekip gol için yüklendiği dakikalarda, Oyuna sonradan girip hareketlilik kazandıran Özgür'ün vuruşunda defansa da çarpan top yükseklik kazandı. Defanstan ileri çıkan stoper Onur yaptığı vuruş ile takımına beraberliği getiren oyuncu oldu. 1-1 den sonra kullanılan penaltıda gole izin vermeyen Yasin skoru 1-1 de tutarak takımının geri düşmesine engel oldu. Mücadelenin kalan dakikalarında ev sahibi ekip galibiyet golü için yüklense de, aradığı golü bir türlü bulamayınca takımlar 1'er puana razı oldular.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

İshaklıspor maça otostop çekerek gitti

Üçüncü Lig 2. Grup takımlarından Beykoz İshaklıspor, Kelkit Hürriyetspor deplasmanına giderken otobüsü bozulduğu için karşılaşmaya otostop y...