Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Çarşamba, Mart 09, 2016

'Sağlıkçı olmadan maçlara çıkmayacağız'


Balıkesir 2. Amatör Lig Marmara-Gönen Grubu’nda Gündoğan Çeltikspor ile Bostancıspor karşılaşmasında aday hakem olarak görev alan Halil Berke Aygün’ün kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmesi sonrası kulüpler isyan etti. 

'Nice Halil Berke Aygünler sahalarda can vermesin'
Balıkesir’in Gönen ilçesinde 2. Amatör Lig maçında yardımcı hakem olarak görev yapan ve karşılaşmanın 32’nci dakikasında fenalaşarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 17 yaşındaki Halil Berke Aygün’in ölümü Gündoğan Çeltikspor yönetimini isyan ettirdi. Kulübün sosyal medya sayfasından açıklama yapan yönetim, “Gündoğan Çeltik Spor Külübü yönetiminden duyurulur. Bu saatten sonra sağlıkçı olmadan hiçbir maça çıkmama karar aldık. Şampiyonluk yolunda olsak da daha nice Halil Berke Aygünler yeşil sahalarda can vermesin” şeklinde tepkisini gösterdi.

'Sahanın adı değişsin'
Gönen Sentetik Saha adının değişmesini de isteyen yönetim, “Sahamızın adının değişmesine imzamızı atıyoruz. Halil Berke Aygün Gönen Sentetik Sahası olmasını istiyoruz. Bunun için gerekli yerlere başvurumuzu yapıyoruz ve herkese desteğe davet ediyoruz” ifadelerine yer verdi. 


(Kaynak: Futbol Sayfası)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.