Salı, Mart 22, 2016

Trabzonspor Son Dakika Golü İle Berabere Kaldı.

İstanbul 2.Amatör küme 9.Grubun iki iddialı ekibi İstanbul Trabzon spor ve Halkalı Çamlık Altı spor takımları ligin 4. Hafta Halkalı Etap sahasında karşı karşıya geldiler.
1.Amatör kümeye çıkma hedefiyle açan iki takımın mücadelesi karşılıklı ataklar başladı, zaman zaman sert müdahalelerin yapıldığı karşılaşmanın ilk yarsında gol sesi çıkmadı ve ilk yarı golsüz kapandı.
İkinci yarı başlarında oyuncu değişiklerine giden İstanbul Trabzon spor takımı rakip kalede etkili olmaya başladı.
51.Dakikada sağ kanadan ortalanan topu ceza sahası içinde çok iyi takip eden İstanbul Trabzon spor takımında Özcan şık vuruşu bordo mavili takım bu golle 1-0 öne geçti.
Maçın uzatma dakikalarında Halkalı Çamlık Altıspor takımı serbest vuruş kazandı. Kalecide hadi olmak üzer tüm oyuncular ceza sahası içine girdi. Ceza sahası içine ortalanan topu İstanbul Trabzon spor kalecisi Fatih çok iyi bir refleksle uzaklaştırdı ancak Halkalı Çamlık Altıspor kalecisi Sezer bunu çok iyi değerlendirerek sert şutu top ağlara yolladı ve sezerin attığı golle maça denge getirdi 1-1. Kalan sürede iki takımında beraberliği bozulmayın mücadele beraberlikle sonuçlandı.

10 puanlı İstanbul Trabzon spor takımı bu sonuçla 9 puanlı Etilerspor’un bir puan üstünde liderliğini devam ettirdi. Halkalı Çamlık Altı spor takımı da 5 puanla grupta orta sırada yerini aldı.
HABER:Yılmaz AKTEPE

Hiç yorum yok:

Paşabahçe, Cevizli maçına hazırlanıyor

İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grup'ta Beykoz ilçesini temsil edecek olan Paşabahçe Takımında 2024-25 Sezonu ilk hafta maçı olan Cevizlispo...