Salı, Mart 01, 2016

Yardımcı antrenör oyuna girdi penaltı kurtardı!


İstanbul 2. Amatör Lig 3. Grup'ta oynanan Yeşildirekspor-Rumeli Kavağıspor maçında, futbol sahalarında ender görülecek bir olay yaşandı. Bu olayın kahramanıysa ev sahibi ekibin yardımcı antrenörü Mehmet Coşğun'du.

Namık Sevik Stadı'ndaki maç 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle devam ederken 57. dakikada gelişen Rumeli Kavağıspor atağında penaltıya sebebiyet veren Yeşildirekspor Kalecisi Yavuz Selin kırmızı kart gördü. Bunun üzerine teknik direktör Ömer Varlık'ın talimatıyla, Yeşil-Sarılılar'ın yedek kalecisi olmadığı için oyuna yardımcı antrenör Mehmet Coşğun girdi. Bu sezon kendisine sporcu lisansı çıkaran Mehmet Coşğun, Rumeli Kavağı’nın tecrübeli futbolcusu Evren Bayrakdar'ın penaltısını kurtardı.


Kurtarışlarıyla uzun süre maçın 1-0 devam etmesini sağlayan Coşğun 87. dakikada gelen eşitlik golüne engel olamasa da Yeşildirekspor 90+5'te Cüneyt Taşkıran'ın güzel kafa vuruşuyla sahadan 2-1 galip ayrıldı.



'Oynamayı düşünmüyordum'
Mehmet Çoşğun maç sonu yaptığı açıklamada “Sekiz sezondur futbola ara vermiş, antrenör olarak Yeşildirekspor'a hizmet ediyordum. Bu sezon öncesi lisans çıkarıp oyuncu-antrenör olarak devam etme kararı aldım ancak açıkçası oynamayı çok düşünmüyordum. Zaten kenarda formasız duruyordum. Rumeli Kavağıspor maçında böyle bir zorunluluk oluştu. Hemen kaleci kazağı giydim ve sahaya çıktım. Penaltı kurtardığım ve takımımın galibiyetinde pay sahibi olduğum için mutluyum” dedi.

HABER: EFKAN BUCAK


1 yorum:

Adsız dedi ki...

Birlikte 1 sezon oynadik ve finallere gittik.Iyi bir kaleciydi.Iyi de bir antrenör olacaktır.Başarılar Mehmet'im..(Burak)

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.