Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Perşembe, Mart 03, 2016

Yeşilköyspor Klasman Grubuna 3 Puanla Başladı


Süper Amatör Lig B Klasman Grubunda Yeşilköy ve Öz Trabzonlular Avcılar Firuzköy Stadında karşı karşıya gelirken, maça hakem kararları ve Öz Trabzonlular'ın isyanı damga vurdu.
İki takımda kaliteli oyuncular ile sezona girip, transfer dönemini de değerlendirip Klasman gruplarına başlarken, hedeflerini de üst lig olarak belirlediler.Mücadelenin ilk yarısında iki ekipte birbirine üstünlük sağlamaya çalışırken, gol devrenin sonunda geldi. golden önce sarı kartı bulunan Yeşilköysporlu Güven, Yusuf Kaymak'a sert bir hareket yaptı. Öz Trabzonlular ikinci sarı karttan oyuncunun ihracı için uzun sürede itiraz ederken Yusuf Kaymak'ta saha kenarına alındı. Sahada eksik kalan Öz Trabzonlular bu sefer Güven'in pasında Murat'ın vuruşu ile mücadelede 1-0 geriye düştü. Devre de bu skorla sona erdi.
İkinci yarıya kırmızı kart görmesi yönünde itiraz edilen Güven'i saha kenarına alıp Fatih'i oyuna sürerek devreye giren Yeşilköyspor, ikinci yarının başında farkı ikiye çıkardı. Fatih'in ayağından bulduğu gol ile 2-0 lık üstünlüğü yakaladı. Ardından takımın başarılı oyuncularından Birkan ile bulduğu gol ile skoru 3-0 a getiren Yeşilköyspor'da Yılmaz ise oyunun son bölümlerinde kırmızı kart görerek takımını eksik bıraktı. Aldığı 3 puan ile birlikte Yeşilköy averaj olarakta iyi bir konuma gelirken, aynı skorla kazanan Modafen ile liderlik koltuğunu paylaştı.
Öz Trabzonlular cephesinde ise maçın hakemi Orkun Aktaş'a büyük tepki vardı. Sosyal Medya hesaplarında verilmeyen kırmızı kart, Öz Trabzonlular lehine verilmeyen 2 penaltı pozisyonun ve bazı aleyhte kararların videolarını paylaşarak tepkilerini dile getirdiler.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.