Pazartesi, Mart 07, 2016

Yeşilova Esnafspor gençleri lideri yenerek avantaj sağladı.


İstanbul U 16 Gençler ligi 7.Grupta şampiyonluk yarışı veren Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor deplasmanda lider Ayazağaspor'u Berke'nin atığı golle yenerek liderlik koltuğuna otururken şampiyonluk yolunda da büyük avantaj sağlamış oldu.
Ayazağa Atatürk Stadında karşı karşı’ya gelen 31 puanlı lider Ayazağaspor ile 30 puanlı takipçisi Yeşilova Esnafspor U 16 Takımları sahaya mutlak galibiyet için çıktılar.7.Grubun bu önemli maçını İsa Koçman, İbrahim Yılmaz ve Hüseyin Onur Demirel hakem üçlüsü yönetti.
Müsabakanın ilk yarısında Küçükçekmece temsilcisi Yeşilova Esnafspor ev sahibine Ayazağaspor 'a gürde daha etkili futbol sergileyerek Seçkin ve Berke’nin bulduğu gol pozisyonlarını değerlendiremeyince ilk yarı golsüz kapandı.

İkinci yarıda aynı baskılı futbolunu sürdüren misafir takım Yeşilova Esnafspor 58.Dakikada Berkenin attığı golle lider Ayazağaspor'u mağlup ederek hem yenilmezliğine son verdi hem de 2 puan farkla grubun yeni lideri oldu ve şampiyonluk yolunda büyük avantaj sağlamış oldu.
HABER:Yılmaz AKTEPE

Hiç yorum yok:

İstanbul Süper Amatör 29 Eylül 2024 Pazar Programı

  İstanbul Süper Amatör Lig'de günü programı ektedir...