Cumartesi, Mart 05, 2016

'Zor da olsa kazandık'


Bursa 2. Amatör Lig 9.Grup'ta zirveye göz koyan İsaörenspor, ligin orta sıralarında bulunan Şekerspor ile İnegöl Kurtuluş Sahası'nda oynadığı maçta rakibi karşısında zaman zaman zorlanırken ileri üçlü gol kaçırma yarışına girmesinin yanı sıra maçı ilk yarının 25. dakikasında attıkları golle 1-0 yenerek liderlik yarışını sürdürdü.

İsaörenspor, Şekerspor karşısında her iki yarıda da baskılı futbolunu ancak tek gol ile süsleyerek zor da olsa kazanmasını bilerek sahadan üç puanla ayrılan taraf oldu.

Güzel, güneşli bir havada oynanan karşılaşma sonrasında açıklama yapan İsaörenspor Antrenörü Cemal Yılmaz, "25.dakikada 1-0 üstün olmamıza rağmen, İlk yarıda üç net gol pozisyonunu gole çeviremedik. İkinci golü atamayınca rakibimizin direnci arttı. Ayrıca Şekerspor bizim maçımız öncesinde antrenör değişikliğine gitti, bizim karşımıza daha moralli çıktılar. Şekerspor maçında iyi top yaptık, iyi top çevirdik fakat bir türlü bizi farka götürecek, rakibimizin direncini azaltacak ikinci golü bulamadık. Oyunun genelinde oyunun hakimi biz olduk, top hep bizdeydi. Sonuçta üç puan alan taraf olduk. Gösterdikleri mücadele nedeniyle oyuncularımı ve bizleri tribünde destekleyen taraftarlarımızı kutluyorum” dedi.

Ligde averajla ikinci sırada olduklarını belirten Yılmaz, Pazar günü Cerrahspor ile karşılaşacakları maça üç puan parolası ile çıkacaklarını söyledi.

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN

Hiç yorum yok:

Rafet Koç Sultangazispor'dan ayrıldı

Geçtiğimiz günlerde Sultangazispor'la anlaştığı duyurulan Rafet Koç'un kırmızı lacivertlilerle anlaşması iptal oldu.