Perşembe, Nisan 07, 2016

3 maçta hükmen mağlubiyet kararı


TFF İstanbul İl Temsilciliği, bugün açıkladığı kararda 2. Amatör Lig'deki itirazları değerlendirerek 3 maçta hükmen mağlubiyet kararı verdi.

2. Amatör Lig Tertip Komitesi'nin yapılan itirazları değerlendirerek aldığı kararlar şu şekilde:

Altınokspor'a hükmen ve puan silme
İstanbul 2. Amatör Lig 3. Grup'ta 14 Mart 2016 tarihinde oynanan Altınokspor - Yenidoğan Güneşspor maçında ev sahibi takımın 3 numaralı Ümit Yılmaz yerine
başka bir oyuncu oynatması üzerine 1-1 sona eren karşılaşma, Yenidoğan Güneşspor lehine 3-0 hükmen ilan edildi. Hükmen mağlup olan Altınokspor'un ayrıca 3 puanı da silindi.

Bu müsabakada Altınokspor antrenörü Haydar Arslan ve takım kaptanı Yasin Kırıktaş da İl Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Büyükderespor hükmen mağlup
İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta 2 Nisan 2016 tarihinde oynanan ve Rumeli İdman Yurdu 3-0 öndeyken 90+1'inci dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen karşılaşma, karara bağlandı.

Tertip Komitesi, 3-0 devam ederken Büyükderespor takımından 6 oyuncunun ihracı sebebiyle yarıda kalan müsabakada Büyükdere takımının 3-0 hükmen yenik sayılmasına ve adı geçen oyuncuların İl Disiplin Kurulu'na sevkine karar verdi.

Kilyosspor kazandığı maçı hükmen kaybetti
3 Nisan 2016 tarihinde 2. Amatör Lig 8. Grup'ta Kilyosspor – Gümüşderespor müsabakası ile ilgili olarak Kilyos takımı esami listesinde 1997 ve daha küçük doğumlu futbolcu bulunmadığı yönünde Gümüşdere kulübünün itirazı kabul edildi.

Yapılan incelemede, Kilyos takımı esami listesinin 18 kişiden oluşmasına rağmen 1997 ve daha küçük doğumlu futbolcu bulunmaması üzerine Kilyos takımının bu müsabakada 3-0 hükmen yenik sayılması kararı verildi.

2 müsabaka İl Disiplin Kurulu'na sevk edildi
2. Amatör Lig 9. Grup'ta 2-2 devam ederken tatil edilen Yeniufukspor - Halilrıfatpaşaspor müsabakası ile 2. Amatör Lig 3. Grup'ta 1-1 devam ederken konuk ekibin hakeme müdahalesi nedeniyle tatil edilen Küçükpazar - Altınokspor müsabakası ile ilgili kararları İl Disiplin Kurulu verecek. 

Hiç yorum yok:

Kuzguncukspor'dan imza şov

Geçen sezon İstanbul 2. Amatör Lig'de şampiyon olan Kuzguncukspor bu sezon da iddialı bir kadro kurarak 1. Amatör Lig 15. Grup'ta şa...