Pazar, Nisan 03, 2016

Ataşehir Çamoluk 'tepe'yi son dakikada aştı!


İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubu'nda haftanın en önemli maçında Ataşehir Çamolukspor, son dakikalarda bulduğu golle Çeliktepesporû 2-1 mağlup etti. Yeşil Beyazlılar bu galibiyet ile ilk dört içinde yer almayı garantiledi ve en kötü ihtimalle Bölgesel Amatör Lig için play-off oynaması kesinleşti.

Kartal Bulvar Stadı'nda oynanan karşılaşmaya Ataşehir Çamolukspor 1-0 önde başladı. Ataşehir temsilcisi mücadelenin hemen başında Zakir'in attığı golle 1-0 öne geçti. Bu üstünlüğünü koruyan Yeşil Beyazlılar, soyunma odasına 1-0 öne gitti. 

Ömer Faruk'un frikiği eşitliği getirdi
Tempolu oyunu ile öne çıkan iki ekip de ikinci yarıda dinamik bir görüntü çizdi. Temposu düşmeyen mücadelenin 78'inci dakikasında kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Ömer Faruk, güzel bir vuruşla kaleci Mesut'u mağlup ederek Çeliktepespor adına skora 1-1'lik eşitliği getirdi. 

Süleyman hayat verdi
Karşılaşmanın kalan bölümleri heyecan fırtınası şeklinde geçti. Dakikalar 89'u gösterdiğinde Ataşehir Çamolukspor'da Süleyman, maçtaki üçüncü golü Çeliktepespor ağlarına bırakarak takımına hayat verdi. 

Karşılaşmayı Ataşehir Çamolukspor, 2-1 kazanarak 13 puana ulaştı ve Erokspor ile zirveyi paylaştı.

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

Paşabahçe, Cevizli maçına hazırlanıyor

İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grup'ta Beykoz ilçesini temsil edecek olan Paşabahçe Takımında 2024-25 Sezonu ilk hafta maçı olan Cevizlispo...