Cumartesi, Nisan 02, 2016

Bağlarbaşıspor'dan zirveye ağır darbe!



İstanbul Süper Amatör Lig Klasman B Grubu'nun puansız tek takımı Bağlarbaşıspor, zirve mücadelesi veren Öz Trabzonlular SK'yı 3-1 yenerek haftanın sonucuna imza attı. Bordo Mavililerin kazanması halinde lider olacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılan Üsküdar ekibi, ilk puanlarını aldı.

Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı Stadı'nda oynanan karşılaşma öncesi hafta içi Diyarbakır'da hain bir saldırı sonucu hayatını kaybeden şehitlerimiz için saygı duruşu yapıldı. Kritik mücadelenin orta hakemi Hakan Karaburunoğlu olurken, yardımcılıklarını Ramazan Şahan ve Volkan İpçioğlu yaptı.

Ligde henüz galibiyeti bulunmayan Bağlarbaşıspor, Klasman Grubu'nda birçok maçta olduğu gibi bu maça da etkili başladı. Bordo Beyazlılar 15''te Ali Koçak'ın golüyle öne geçti. Üsküdar ekibinin genç yıldızı Muhammed Raşid Yöndem, 22'de attığı golle takımını rahatlatarak skoru 2-0 yaptı. 

Mücadelenin ilk yarısı 2-0 Bağlarbaşıspor'un üstünlüğüyle tamamlandı. 

İkinci yarıya farkı eritmek için etkili başlayan Öz Trabzonlular, 67'de Oğuz Kaan'ın ayağından gelen golle skoru 2-1'e getirdi. Beraberlik golünü arayan Bordo Mavililer, Erkan Kablan'ın kırmızı kartıyla sahada 10 kişi kaldı. 

Mücadelenin 90+2'nci dakikasında Bağlarbaşıspor iyice rahatladı. Fatih Bordo Beyazlıları rahatlatan golü atarak 3-1'lik Bağlarbaşıspor galibiyetini tescilledi.

HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK







Hiç yorum yok:

BAL'da İstanbul maçları hafta sonu ama...

Bölgesel Amatör Lig'de yeni sezon 6 Ekim'de başlarken geçen sezon cuma oynatılan İstanbul grubu bu sezon kesin olarak hafta sonu oyn...