Perşembe, Nisan 07, 2016

Başkan Karadeniz, Her daim sporun ve sporcunun yanındayız.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Ulusal ve yerel basında görevli spor müdürlerini, editörleri ve muhabirleri belediye binasında yemekte bir araya geldi.
Küçükçekmece Belediye Başkanlık Binasında verilen yemekte Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Nurettin Çevik yaptığı açılış konuşmasında Küçükçekmece Belediyemiz Kültür, Sanat da olduğu gibi Sportif alandan da gerek tesisleşme konusunda gerek yatırımları yanı sıra elde edilen başarılar marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemekte.
Sporda marka olma yolunda ilerleyen Küçükçekmece’miz tabii ki yine bir ilklere atım atarak Türkiye’de şuanda sadece ilk kez bizim Küçükçekmece Belediye Başkanlığı tarafından hayata geçirdiğimiz Küçükçekmece Belediye spor sitesi yayın hayatına girmiş oldu. Spor’a gönül veren ve spor camiasının bilgilendirmek ve siz değerli Ulusal ve yerel basında görevli spor müdürlerini, editörleri ve muhabirlerin faydalanacağı bir spor sitesi yayın hayatına geçirmiş olduk dedi.
Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, de yaptığı konuşmasında 34 Futbol olmak üzere toplam 80 spor kulübü ilçemizde faaliyetlerini sürdürmekte Küçükçekmece’mizi Türkiye’nin ve İstanbul un en büyük ilçesi olduğu gibi en fazla spor yatırım yapana ve son yıllarda en fazla spor başarıları elde eden ilçedir.
Küçükçekmece Belediyemizin vermiş olduğu lojistik yani yeni tesisler, Ulaşım, Malzeme konusunda destek vermiş ve vermeye de devam etmekte spor kulüplerimiz belediyemizin vermiş olduğu desteklerle ilçemizdeki sportif başarılar da artmıştır.
 İlçemizde olduğu gibi Türkiye’de yıllardır maalesef spor federasyonların çözmediği Sağlık konusunda ilçemizde bulunan Hastanelerle görüşmeler yaptık ve yakın zamandan protokol anlaşmaları imzalayarak inşallah sağlık sorununu da ilçemizde çözmüş ocağız dedi.
Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, de yaptığı konuşmasında Küçükçekmece ilçemiz son yıllarda çok büyük gelişme kayıt eden ve Türkiye'nin en fazla nüfusa sahip olan 1.inci İlçesidir. Kültürde, Sanat da olduğu gibi Sporda da tesisleşme konusunda projeler yatırımlar yapıyoruz, Yaz Kış olmak üzere 21 branşta Akademi mezunu deneyim ve tecrübeli uzman Eğitmenler eşiğinde çocuklarımız spor eğitimi verilmekte davam etmekteyiz.
Başkan Karadeniz, Küçükçekmece Belediyesi olarak İlçemizdeki spor kulüplerimiz tesisler, Ulaşım, Malzeme konusunda destek vermekteyiz bu destekler verildikçe ilçemizdeki sportif başarılar da aramakta. Tabii ki benim düşüncem başarıdan çok en fazla ne kadar gencimize, Çocuğumuza spor yaptıra biliriz onun düşüncesindeydim yarınlarımız sağlıklı nesiler yetiştirmek bizlerin başlıca görevidir.
Bizim bir sloganımız Spor Yapılarak Geçirilen Bir Gün kazanılmış yarındır düşüncesi ile yola çıkarak ilçemizde sporu 7’den 70 herkesin spor yapmasını sağlıyoruz her daim sporun ve sporcunun yanındayız dedi. Daha sonra katılan misafirlerin Spor ile ilgili duygu düşüncelerini aldıktan sonra Belediye Meclis salonun misafirleri gezdirdi.


 HABER:Yılmaz AKTEPE

Hiç yorum yok:

İstanbul doğal çimli bir sahaya kavuşuyor

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde faaliyet gösteren Sitespor'un doğal olarak çimlendirilen sahası 29 Ekim 2024 günü hizmete açılacak.