Salı, Nisan 05, 2016

Bu heyecana yürek dayanmaz!

İstanbul U19 1. Ligi 8.Grup'ta Haznedar Çetinkayaspor lider Kosova Güçspor'u 4-1 yenerek bu grubu karıştırdı. Bu sonuçla Alibeyköyspor liderliğe çıksa da son haftaya girilirken tam 4 takımın şampiyonluk şansı var.


Haznedar Çetinkayaspor ilk maçta üç farklı yenildiği rakibiyle ikili averajı eşitlemek için sahaya çıktı... Kırmızı-Siyahlılar mutlaka 3 fark istediler zira 4 veya fazla galip gelselerdi Kosova Güçspor'un son haftaya girerken şampiyonluk şansı kalmayacaktı. Bu da Küçükçekmece temsilcisinin son hafta bir diğer şampiyonluk adayı olan Çağlayanspor'la oynayacağı maç öncesi motivasyonunu düşürebilirdi. Nitekim maçta her şey Çetinkayaspor'un istediği gibi geçti. Güngören ekibi son anlarına 3-1 önde girdiği maçta bir gol daha buldu, 4-1'lik skorla ikili averajı eşitledi.
Diğer maçlarda Alibeyköyspor İstiklalspor'u yenerek liderliğe yükseldi. Çağlayanspor da Kanaryaspor'u geçerek iddiasını devam ettirdi.

Son haftaya gelinecek olursa... Lider Alibeyköyspor, ligde kalmak için mutlaka galip gelmesi gereken Esenler ÖzYavuzselimspor'la karşılaşacak-ki ilk yarıdaki maçı Öz Yavuzselimspor kazanmıştı. Kosova Güçspor-Çağlayanspor maçında iki tarafın da şampiyonluk için kazanması gerekiyor. Haznedar Çetinkayaspor ise İstiklalspor'la karşılaşacak.

Alibeyköyspor kazanırsa veya berabere kalırsa şampiyon olacak... Eğer Turuncu-Lacivertliler kaybederse, Çağlayanspor Kosova Güçspor'u yenerse, Haznedar Çetinkayaspor kazansa dahi şampiyon olacak. Alibeyköy kaybeder Kosova Güç ve Haznedar Çetinkaya maçlarını kazanırsa bu iki takım şampiyonu belirlemek için baraj maçı yapacaklar. 

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

İstanbul doğal çimli bir sahaya kavuşuyor

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde faaliyet gösteren Sitespor'un doğal olarak çimlendirilen sahası 29 Ekim 2024 günü hizmete açılacak.