Çarşamba, Nisan 06, 2016

Bülent Parlakkılıç'tan Mamati'ye teşekkür


Güngörenspor 2.Başkanı Bülent Parlakkılıç, 2015-2016 futbol sezonunda kulübe tesis anlamında büyük yardım sağlayan, Bakırköy Kulüpler Birliği Başkanı ve aynı zamanda Yücespor Kulüp Başkanı da olan İbrahim Mamati için bir teşekkür mesajı yayımladı.

Güngörenspor 2.Başkanı Bülent Parlakkılıç yaptığı açıklamada "Stadımızın yapım aşamasında olmasından dolayı, hem altyapı olarak hem de A Takım bazında antrenman ve maç anlamında büyük zorluklarla karşılaştık. Oyuncularımızı istediğimiz gibi antrene edememekle beraber, genç oyuncularımızı da yeterli seviyeye ulaştıramayarak A takımımıza alışıla gelmiş olan oyuncu kazandırma kimliğimizden de ödün verdik. İlçemizde antrenman yapabileceğimiz tek saha ise Güneştepe sahasıydı. Bu zor şartlar altında mücadele ederken, bizlere kapılarını açan ve tüm kolaylıkları sağlayarak bizi evimizdeymiş gibi hissettiren Bakırköy Kulüpler Birliği Başkanı ve aynı zamanda Yücespor Başkanı olan Sayın İbrahim Mamati'ye şahsım ve kulübüm adına teşekkürü bir borç biliyorum"dedi. 

İstanbul doğal çimli bir sahaya kavuşuyor

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde faaliyet gösteren Sitespor'un doğal olarak çimlendirilen sahası 29 Ekim 2024 günü hizmete açılacak.