Cuma, Nisan 01, 2016

Çeliktepespor Bölgesel Amatör Lig için çalışıyor


Büyük bütçelerle kurulan güçlü rakipleri karşısında oldukça genç ve mütevazı bir ekiple bu sezon harikalar yaratan ve gösterdiği performans ile taraflı, tarafsız herkesin beğenisini kazanan Çeliktepespor, Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek için hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubu'nda bitime 2 hafta kala lider durumda bulunan Kağıthane temsilcisi, Teknik Direktör Bülent Özsoy ve antrenör Tayfun Uzunkaya yönetiminde hazırlıklarına devam eden Sarı Siyahlılar, Bölgesel Amatör Lig'e yükseleceğine inanıyor. 

'Hedefimiz, başarının getireceği mutluluktur'
Teknik Direktör Bülent Özsoy, "Biz, birliğin, sevginin ve çalışmanın bütün zorlukları yeneceğine ve başarının geleceğine inanan bir camiayız. Amacımız gençlerimizin başarısıdır. Başkanımızdan en küçük sporcumuza kadar inanarak çalışmaktayız. Başaracağımıza inanıyoruz. Hedefimiz, başarının getireceği mutluluktur" ifadeleri ile hedeflerini özetledi.


Sarı Siyahlılar, 6. hafta mücadelesinde Ataşehir Çamolukspor ile karşılaşacak. 3 Nisan Pazar günü saat 15:30'daki karşılaşma, Bulvar Stadı'nda oynanacak. 

HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK




Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.