Çarşamba, Nisan 06, 2016

Cevat Köprübaşının zirve inadı


2.Amatör lig 11.Grubun iddialı ekiplerinden Cevat Köprübaşı evinde Güngören Doğuşsporu ağırlarken, sahada ise tam bir futbol resitali vardı.

Mücadelenin ilk bölümleri orta alan mücadelesi şeklinde geçerken, golül bulan taraf konuk ekip oldu. Araya atılan uzun topla defansı etkisiz hale getiren Güngören Doğuşspor 25.dakikada 1-0 öne geçti. 
Bu golden 9 dakika sonra dakikalar 34'ü gösterirken Cevat Köprübaşıspor adeta fotokopi çekti. Sinan'ın defansın arkasına attığı uzun topta topla buluşan Burak Aksoy topu filelere yolladı ve skora denge geldi 1-1. Mücadelenin ilk yarısı da bu skorla sona erdi.

Ne olduysa devrede oldu
İkinci yarıya bambaşka bir kimlikle çıkan Cevat Köprübaşı adeta sahada esmeye başlarken, 50.dakikada gol geldi. Mustafa rakiplerini bir bir geçip topu Raad ile buluşturdu ve Raad'da bu ikramı kabul ederek topu filelere yollayarak takımını 2-1 öne geçirdi. Karşılaşmanın 61.dakikasında ise ilk golün asistini yapan Sinan İnan sahneye çıktı. Ceza sahasına yakın bir yerden sağ çaprazdan kaleyi yoklayan Sinan müthiş bir gole imza atarak takımı 3-1 öne geçirdi. 

Kocaman Özcan'dan Küçücük oyuncu!!!
Mücadelenin son yarım saatlik bölümü geçilirken, Cevat Köprübaşı Teknik Patronu Özcan Kocaman'dan flaş bir hareket geldi. Herkesin son zamanlarda şikayet ettiği alt yaş kategorilerinde abartılı fizikli oyuncu oynatması konusu geçerken Teknik Patron Özcan Kocaman tam tersi bir hareketle 20.04.2001 doğumlu oyuncusu Ali Bayar'ı sahaya sürdü. Bu hareket tribünlerden alkış toplarken  Ali'de sahada kaldığı sürede yaşının küçüklüğünü hissettirmeyerek hocasının verdiği görevi yerine getirdi.

Mücadelenin 67.dakikasında ise gol yollarının etkili ismi Sinan İnan bir kez daha fileleri havalandırdı. bu sefer sol çaprazdan bir şut çıkaran başarılı oyuncu takımını 4-1 öne geçiren golü kaydetti. 78.dakikada sol kanattan Yasin'in yaptığı ortayı kafa ile filelere bırakan Raad, takımını 5-1 öne geçirdi. Karşılaşmanın son dakikasında Oğuzhan ceza sahasına girerken sert şutu ile topu filelere bıraktı ve mücadelede skoru 6-1 yaptı ve son sözü söyleyen isim oldu. Mücadelenin farklı bitmesine rağmen iki takımda maç boyunca disiplinden kopmayarak mücadelenin hakemine itiraz etmeyerek, tek amaçlarının futbol oynamak olduğunuz izleyenlere hissettirmeyi başardılar.

HABER:MELİH ÖZTÜRK




Hiç yorum yok:

İstanbul doğal çimli bir sahaya kavuşuyor

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde faaliyet gösteren Sitespor'un doğal olarak çimlendirilen sahası 29 Ekim 2024 günü hizmete açılacak.