Pazartesi, Nisan 04, 2016

Esenkentspor üç attı üç aldı


İstanbul U19 2. Ligi 25. Grup'ta Esenkentspor sahasında FK 1864'ü 3-2 yenerek haftayı üç puanla tamamladı.

Maç Maltepe Belediyesi İdealtepe Suni Çim Saha'sında oynandı. Çekişmeli geçen mücadelede ilk golü Esenkentspor Volkan'ın kafa vuruşu ile buldu. İlk yarı bu sonuçla bitti. İkinci yarıya başladıktan kısa bir süre sonra FK 1864 1-1'lik eşitliği yakaladı. Esenkentspor'un oyundan düştüğü dakikalarda 1 gol daha bulan Pendik temsilcisi 2-1 öne geçti. 


Hızlı toparlanan Esenkentspor savunmanın arkasına atılan topta Zafer'in aşırtma golüyle 2-2'lik beraberliği yakaladı. Hücumda daha etkili olan Maltepe temsilcisi Kemal'e yapılan sert müdahalede frikik kazandı. Bu pozisyonda çıkan kırmızı kart sonrası FK 1864 10 kişi kaldı. Frikikte karambolde arayı iyi gören Esenkentsporlu futbolcu Deniz ara pasıyla topu Enes'e attı ve Enes düzgün bir vuruşla galibiyeti getiren golü attı. 

Daha sonra FK 1864'lü bir futbolcu daha kırmızı görerek takımını 9 kişi bıraktı. Maç 3-2 Esenkentspor'un galibiyeti ile bitti.

Esenkentspor 3 maç sonunda puanını 6 yaparken, FK 1864 henüz puanla tanışamadı.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

Kağıthanespor heyecan yaptı!

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta Kağıthanespor sahasında Çavuşbaşıspor'u 4-2 yendi. Çavuşbaşıspor bir ara skoru 3-0'dan 3-2&...