Pazar, Nisan 03, 2016

Firüzköy'e patlayan Pınarspor liderliği aldı


İstanbul 2. Amatör Lig 11. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Pınarspor, Firüzköy'e gol olup yağdı. Sarıyer temsilcisi rakibini 10-1 mağlup ederek haftayı lider kapattı. 

Avcılar Belediye Firuzköy Stadı'nda oynanan müsabakada 11 puanla ikinci sırada bulunan Pınarspor, 7 puanla yarıştan kopmak istemeyen Firüzköyspor'a misafir oldu. Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk ekip, orta ve uç alanda yaptığı pas trafiği ile göz doldururken,15. dakikada Bilal ile öne geçti. Geçen hafta kendi evinde beraberlik ile 2 puan bırakan Pınarspor, bu defa işi hafife almaktan ziyade disiplini elinden bırakmayarak Emre Uçar ve Bilal'in ikişer golüyle ilk yarıyı 4-0 önde kapattı. 

İkinci yarıda fark açıldı

İkinci yarıya da adeta fırtına gibi başlayan konuk ekip, sağlı sollu orta ve ara paslarla girdiği pozisyonları iyi değerlendirdi. Engin ve Uğur ile skoru 6-0 yapan Pınarspor, genç bir ekip ile müsabakaya çıkan ev sahibinin nadir gelişen kontra ataklarından birinde Mert ile kalesinde golü gördü ve skor 6-1 oldu. 

Engin hattrick yaptı

Sarıyer temsilcisinin golcü ismi Engin Yüksek, karşılaşmada kaydettiği üç golle yıldızlaştı. Emre Benli ve Uğur ile skoru 8-1'e taşıyan Pınarspor'da Engin'in kaydettiği iki gol, maçın sonucunu tayin etti. 1-10

Maç boyunca iki takımın centilmen tavırları ve taraftarlar le kulüplerin karşılıklı misafirperverliği gözlerden kaçmadı.

Liderliğe oturdu
Grupta oynanan diğer maçlarda 13 puanla lider olan Bahçelievler İdman Yurdu, deplasmanda Beyoğluspor ile beraber kalınca Pınarspor, aynı puanda olduğu rakibinin önünde averajla haftayı lider kapattı. 


YerelFutbol.com


Hiç yorum yok:

Rafet Koç Sultangazispor'dan ayrıldı

Geçtiğimiz günlerde Sultangazispor'la anlaştığı duyurulan Rafet Koç'un kırmızı lacivertlilerle anlaşması iptal oldu.