Cumartesi, Nisan 02, 2016

Futbolcuya kızdı, Play-Off'ta takımı sahadan çekti!


İzmir Süper Amatör Lig Play-Off grubunda mücadele eden Bergama ekibi Poyracıkspor'da Kulüp Başkanı, futbolcuların prim pazarlığına girmesine kızdı; Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek için play-off oynayacak takımı, maça çıkarmadı.

Play-Off'ta Ceyhan Altınyıldız ile oynanacak ilk maç öncesi, Başkan Bilir Altay ile görüşen futbolcular, "BAL'a çıkarsak şampiyonluk primi isteriz" dedi. Başkan Altay futbolcuların bu isteğini kabul etti ve "BAL'a yükselin, 4'er bin lira kazanın" sözünü verdi. 

Futbolcular avans isteyince...
Ancak futbolcular 1-1 berabere biten Ceyhan Altınyıldız maçından sonra soyunma odasında başkandan bir istekte daha bulundu. Kırmızı Beyazlılar, daha 2 maç oynayacak olmalarına rağmen şampiyonluk primi olarak vaat edilen 4'er bin liradan kendilerine 500'er lira avans verilmesini talep etti. Başkan Altay ise futbolculara, "Kulüpten alacağınız yok. Prim avansı işini daha sonra konuşuruz" diye yanıt verdi. Prim avansı almakta ısrar eden futbolcular, Alaçatıspor maçı öncesi antrenman boykotu yapınca Başkan Altay'ı çileden çıkardı.


BAL'a çıkma ihtimali olan takım dağıldı

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na yazı yazıp, "Oyuncularımız antrenmana çıkmadığı için maçı oynamayacağız" bilgisini veren Altay, 3-0 hükmen yenilgiyi göze alıp, takımı maça çıkarmadı.

Başkanın gazabına uğrayan takım dağılırken, kulübün küme düşmemesi için 8 Nisan'daki Seferihisar maçına U-13 takımını çıkaracağını açıklayan Bilir, "Bırakıyorum" dedi.

Bilir: Sezon sonu bırakacağımİsmini verdiği Poyracık Bilir Altay Spor Kulübü'nde, futbolcuların prim konusundaki tavrına kızan Başkan Bilir Altay, futbolculara görülmemiş bir fatura kesti. 

ASKF'ye resmi yazı yazarak, takımının maça çıkmayacağını bildiren ve takımı dağıtan Altay, "Sezon başından bu yana tek başıma 700 bin lira harcadım, futbolcuların her dediğini yaptım. Yenilgiler sonrası bile takıma prim verdim. Oyuncuların tavrı hiç hoş olmadı. Futbolculara tek kuruş borcumuz yok. Sezon sonu da bırakacağım" dedi.

Kaynak: Yeni Asır

Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.