Perşembe, Nisan 07, 2016

Gazitepenin "Yalı" sefası


Sezona 1.Amatör parolası ile giren Gazitepespor, ilk iki hafta sadece 1 puan alarak sevenlerini şaşırtmıştı. sonraki 4 haftalık periyotta ise adeta patlama yapan ekip 4 maçta 4.galibiyetini alarak üst sıralara tırmanmaya başladı.

Karşılaşmaya atak başlayan konuk ekip Gazitepe Mehmet Terzioğlu ile gole yaklaştı. Karşılaşmanın 5.dakikasında Mehmet'in ceza sahası dışından yaptığı sert vuruş üstten auta çıktı. 9.dakikada gelişen Yalıköy atağında kaleci Özmen iyi bir kurtarış yaparak gole izin vermedi. 25.dakikada Yalıköy ceza sahasındaki karambolde Murat Sirel topu filelere yollamayı başaramazken, 38.dakikada da Mustafa'nın güzel şutunu Yalıköy kalecisi de aynı güzellikte kurtararak gole izin vermedi. Devre bu skorla bitecek diye beklenirken sahneye Fatih çıktı. Savunmadan seken topa ceza sahası içinde gelişine bir vuruş yapan Fatih Gazitepesporu 1-0 öne geçirdi ve devrede bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya yine hızlı başlayan Gazitepespor oldu. Murat Sirel ceza sahası dışından aldığı pasla ceza sahasına girdi. Rakibin müdahalesi ile yerde kalacakken yaptığı vuruş filelerle buluştu ve konuk ekip 2-0 öne geçti. Bu golden sonra farkın artması beklenirken Yalıköy takımı pes etmedi. 65.dakikada Gazitepe kalecisi Özmen gelen şutu sektirdi. İkinci müdahaleyi yaparken rakip yerde kalınca, mücadelenin hakemi beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen başarılı oyuncu ve takım kaptanı Evren, topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek skoru 2-1 yaptı. karşılaşmada 89.dakikaya gelindiğinde Yalıköy ceza sahasında oluşan karambolde Mehmet İstek topa dokunan en son isim oldu ve topu ağlarla buluşturarak skoru 3-1 yaparak mücadelede son sözü söyleyen isim oldu.

Aldığı 3 puanla birlikte puanını 13 yapan Şahin Çeşmecioğlu'nun Teknik Patronluğunu üstlendiği Gazitepe, bu hafta mücadelesinde 15 puanda bulunan Esenkent Gençliksporu ağırlayacak. 3 puanda kalan Yalıköy ise Taşoluk deplasmanına çıkacak.

HABER:MELİH ÖZTÜRK


Hiç yorum yok:

Emirefendi'den Fenerbahçe'ye

Beyoğlu ilçesi ekiplerinden Emirefendispor'un 2013 doğumlu yeteneği İnanç Kayihan Fenerbahçe’ye transfer oldu.