Pazartesi, Nisan 04, 2016

İstanbul Balkanspor son dakikada yıkıldı


İstanbul 2 Amatör lig 7. grup 6. hafta maçında Sefaköy Kartal stadında, İstanbul Balkan spor ile Kayaşehirspor takımları arasında oynanan maç 2-2 lik skorla bitti. Çekişmeli ve zevkli geçen müsabakayı Serkan Karaca, Uğur Kormaz hakem üçlüsü yönetti.

Müsabakanın ilk yarısında misafir takım Kayaşehirspor 26.Dakikada Hilmi'nin attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kaptı.
İkinci yarı ev sahibi İstanbul Balkanspor takımı ilk yarıya göre daha baskılı futbol sergileyerek rakip kalede etkili olmaya başladı.
66.Dakikada ev sahibi İstanbul Balkanspor'da Alihan takımın beraberlik gollünü atarak skora eşitlik getirdi ve skor 1-1 oldu.
83.Dakikada İstanbul Balkanspor'da Zekeriya sağ kanattan topla ceza sahası içine girdi, sert şutunda top ağlara gitti ve Mavi beyazlı takım 2-1 öne geçti golü atan Zekeriya gol sevincini uzatınca karşılaşmanın orta hakemi Serkan Karaca genç futbolcuya ikinci sarı ve ardından kırmızı kartla oyun dışı bıraktı.

90+4. Dakikada Kayaşehirsporlu Atif şık vuruşla topu ağlara yolladı ve takımı adına beraberlik gollünü atarken karşılaşmanın da skorunu belirleyen gollü atarak sahadan her iki takımda 2-2 berabere ayrıldı ve puanları paylaşmış oldular.
HABER:Yılmaz AKTEPE










Hiç yorum yok:

İstanbul Süper Amatör 28 Eylül 2024 Cumartesi Programı

İstanbul Süper Amatör Lig'de 2023-24 sezonu tekli gruplarda oynanan maçlarla başlıyor...