Salı, Nisan 05, 2016

İstanbul Grubu'nun en büyüğü Bağlarbaşı


Türkiye U17 Şampiyonası İstanbul Grubu'nda final niteliğindeki maçta Bağlarbaşıspor, İstanbul Gençlerbirliği'ni 1-0 yenerek ikinci kademeye yükseldi.

Genelde çok güzel bir müsabaka izledik. Karşılaşma kaliteli ve çekişmeli geçti. Her iki ekip gayretliydi. Bağlarbaşıspor 30'da kalecinin boşa çıkmasından sonra hatayı iyi değerlendiren Fatih'le öne geçti. Maç bu skorla sona erdi.

Karşılaşma sonunda ise tedbirsizlik adeta faciaya neden oluyordu. Bitiş düdüğünden sonra sahaya inen taraftarlar hakemleri soyunma odasına kadar kovaladı. Yüzüne darbe alan orta hakem Hakan Tezcan olayları TFF'ye rapor etti.

Stat: Seyrantepe
Hakemler: Hakan Tezcan, Muhammet Sırrı  Abonoz, Furkan Çelik
Bağlarbaşıspor: Fırat, Muhammet (Mert), Taha, Soner, , Tolga (Tezcan), Kadir, Sefa (Oğuz), Selahattin (Murat), Onur, Numan, Fatih (Çağrı)
İstanbul Gençlerbirliği: Batuhan, Onur, Talha, Burak (Samet), Kerim, Kazım (Davut), Yusuf, Ömer (Kaan), Metin (Edip), Emin
Gol: Fatih (30)

HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK





Hiç yorum yok:

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...