Salı, Nisan 05, 2016

İstanbul'un gururu Zara Ekinlispor


Türkiye U17 Şampiyonası'nda ilk etap sona ererken iki İstanbul takımı, Bağlarbaşıspor ve Zara Ekinlispor ikinci tura kaldı. Bu ekiplerden Bağlarbaşıspor üç İstanbul ekibini geride bırakıp birinci olurken, Anadolu ve Trakya gruplarında diğer illerin ekiplerini eleyerek gruptan çıkan tek İstanbullu Zara Ekinlispor oldu.


Çanakkale Grubu'nda yer alan Zara Ekinlispor ilk maçında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'u rahat bir oyunla 3-0 yendikten sonra, Bursa'nın alt yapıdaki marka kulüplerinden Altınsabanspor'u tek golle geçti. Grup finalinde bir diğer Bursa temsilcisi Yeni Karamanspor'la karşılaşan Sultangazi temsilcisi bu maçı da 3-0 kazanırken, tek gol bile yemeden grup şampiyonu oldu.


Yıldırım: Amacımız Türkiye şampiyonluğu
Zara Ekinilispor U17 Takımı Teknik Direktörü Fatih Yıldırım Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada hedeflerinin Türkiye şampiyonluğu olduğunu belirterek "U17 Türkiye Şampiyonası 1.Kademe müsabakaları esnasında oynadığımız 3 maçın 3'ünü de kazanıp 7 gol atan ve hiç gol yemeyen takımımız istatistiklerin dışında sahaya koyduğu oyun anlayışıyla da bu hedefimizin ne kadar gerçekçi olduğunu kanıtladı. İki yıldır kıl payı kaçırdığımız Türkiye'nin en büyüğü olma şansını bu kez elde etmek tek hedefimiz" dedi.


HABER: EFKAN BUCAK

1 yorum:

Unknown dedi ki...

FATİH HOCA VAR O TAKIMIN BAŞINDA COK NORMAL..

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...