Cuma, Nisan 08, 2016

İstanbul'un Parlayan yıldızı İkitellispor şampiyon.

İstanbul Süper Amatör Ligin yeni takımlarından İkitellispor U 19 Gençler ligi son haftasında İFA sahasında ağırladığı Yeşilpınarspor’u 5-1 mağlup ederek grup şampiyonu oldu.
U 19 Gençler ligi 15.Grupta ligin son haftasında şampiyonluğu belirleyecek olan İkitellispor, Yeşilpınarspor takımları arasında oynandı.
İFAspor sahasında oynan maça Ali Ayyıldız yönetimindeki ev sahibi İkitellispor mutlak galibiyet için çıktı.
Müsabakanın ilk yarınsıda Gökhan ve Mehmet’in atığı gollerle 2-1 önde kapatan Mavi beyazlı takım ikinci yarıda rakibine üstünlük sağlayarak Savaş, Halim can ve Oktay'ın attığı gollerle karşılaşmayı 5-1 kazanarak 15.Grubun şampiyonu oldu.
2015-2016 Futbol sezonuna fırtına gibi başlayan Küçükçekmece temsilci İkitellispor A. Takımada şampiyon olarak Süper Amatöre çıkma başarısının gösterdi.
              
Küçükçekmece temsilcisi U 14,U15,U16,U17 takımlarının ardından U 19 takımında da şampiyonluk yaşayarak bir sezon içinde 6 şampiyonluk 3 Türkiye şampiyonası maçları oaynayarak 2015-2016 Futbol sezonuna adını altın harflerle yazdırarak İstanbul un ve Küçükçekmece ini parlayan yıldız oldu.

HABER:Yılmaz AKTEPE
















Hiç yorum yok:

Kuzguncukspor'dan imza şov

Geçen sezon İstanbul 2. Amatör Lig'de şampiyon olan Kuzguncukspor bu sezon da iddialı bir kadro kurarak 1. Amatör Lig 15. Grup'ta şa...