Pazartesi, Nisan 04, 2016

Kanarya Azim ve Trabzonspor takımları tam gaz devam.

Küçükçekmece Belediye Başkanlığı ve Küçükçekmece Amatör Spor kulüpleri Destekleme Derneği iş birliği ile düzenlenen 6. Mustafa Sezer Veteranlar Ligi 5.üncü hafta oynanan müsabakalarla tamamlandı.
Küçükçekmeceye ilçesini Kültür sanat ve spor alanlarında da öncü olması adına çalışmalarını sürdüren Küçükçekmece Belediyesi, atılan adımlarla Küçükçekmecey’i sporda örnek alınan bir ilçe haline getiriyor.
Küçükçekmece Yeşilova Kemal Aktaş Sahasında oynanan 6. Mustafa Sezer Veteranlar Ligi 5.Haftasında bir birinden değerli Futbolcular sahada hünerlerini sergileyerek birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiler.
6. Mustafa Sezer Veteranlar Ligi 5.Haftası Beylikgücüspor, İstanbul Trabzonspor takımları karşılaşması ertelenirken diğer 5 karşılaşmayla hafta sonu oynan maçlarla tamamlandı.
5.Hafta Kanarya Azimspor, İstanbul Trabzonspor takımları namağlup olarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlerken Gedikpaşaspor Avcılar Cihangirspor takımını 7-2, Yeni Ufukspor-Kanaryaspor takımını 4-0 mağlup ederek ikinci galibiyetlerini aldılar.
                                                5.Hafta alına toplu sonuçları ve Puan durumu.

Kanarya Azimspor-5-Gültepe Özgençlilspor-2
Avcılar Belediyesi-Cennet Barbarosspor-3
İstanbul Demirspor-4-Esenler Tokatspor-1
Gedikpaşaspor-7-Avcılar Cihangirspor-2
Kanaryaspor-0-YeniUfukspor-4
Beylikgücüspor, İstanbul Trabzonspor( Tehir)

HABER:Yılmaz AKTEPE














Hiç yorum yok:

Dikili Belediyespor alt yapısı ışıl ışıl parlıyor

İzmir Dikili Belediyespor alt yapısı ışıl ışıl parlıyor. Teknik direktör Erden Yengeç yönetiminde son yıllarda A takıma yetiştirdiği oyuncul...