Pazar, Nisan 03, 2016

Kartal Bulvarspor Play-Off'u garantiledi


İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubu'nda mücadele eden Kartal Bulvarspor, 6. hafta mücadelesinde Avcılar Belediyespor'u 5-2 mağlup etti. Kartal ekibi, bu galibiyetle son hafta mücadeleleri öncesi ilk dörtte yer almayı garantilerken, Bölgesel Amatör Lig (BAL) için en kötü ihtimalle play-off mücadelesi verecek. 

Mücadeleyi İstanbul bölgesi hakemi Erkoç Doğan yönetirken, yardımcılıklarını Alper Uslu ve Ogün Kamacı yaptı. 4. hakem olarak ise Kerem Barutçu görev yaptı. 

Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı Stadı'nda oynanan mücadelede Kartal Bulvarspor, rakibi karşısında oldukça etkili ve baskılı bir oyun oynadı. Kırmızı Beyazlılar 8'de Murat Gürsu'nun golüyle öne geçti. 16'da Ekrem Aydoğmuş, Murat'ın pasında farkı ikiye çıkaran golü attı. 

26'da Avcılar Belediyespor'un gelişen atağında Osman'a çarpan top filelerle buluştu ve skor 2-1 oldu. 34'te Erkem Aydoğmuş, sağ kanattan yapılan ortaya çok güzel bir vuruşla topu filelere yolladı. 3-1

Avcılar Belediyespor penaltı kaçırdı
Karşılaşmanın 43'üncü dakikasında Avcılar Belediyespor penaltı kazandı. Sol kanattan ceza sahasına giren Sertaç, Osman'ın müdahalesiyle yerde kalınca mücadelenin hakemi Erkoç Doğan, penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Erkan Barlak'ın vuruşunda kaleci Osman, sol köşeye giden topa iyi uzandı ve gole izin vermedi.

Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasında Kartal Bulvarspor'un etkili oyunu devam etti. 64'de günün yıldız ismi Murat Gürsu'nun pasında Aykut Gökdemir, topu filelerle buluşturarak skoru 4-1 yaptı. 

89'da Çağatay Çakmak, Avcılar Belediyespor'un farkı ikiye indiren golünü filelere gönderse de 90'da ceza sahasına topla hareketlenen Hakan Öztürk, karşılaşmanın sonucunu tayin etti. 5-2

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER



Hiç yorum yok:

Rafet Koç Sultangazispor'dan ayrıldı

Geçtiğimiz günlerde Sultangazispor'la anlaştığı duyurulan Rafet Koç'un kırmızı lacivertlilerle anlaşması iptal oldu.