Salı, Nisan 05, 2016

Keşan Belediyespor'da 'süper' sevinci


Edirne 1. Amatör Lig A Grubu'nda şampiyonluk yarışının galibi Keşan Belediyespor oldu. 

Müthiş bir yarışın yaşandığı A Grubu'nda hafta sonu oynadığı ligin son karşılaşmasında Yeniimaretspor'u 6-0 yenen Keşan Belediyespor, 34 puanla sezonu tamamladı. Havsa Birlikspor'u 4-1 yenen Yıldırım Gençlerbirliğispor da sezonu 34 puanla tamamlayınca Süper Amatör Lig'e direkt yükselecek ekibi, iki takım arasında oynanan maçlar belirledi. 

İki takım arasında oynanan ilk maçı Keşan Belediyespor 3-0 kazanmıştı. İkinci maçı ise Yıldırım Gençlerbirliğispor 3-1 kazanmasına rağmen kalesinde gördüğü bir gol, Siyah Beyazlı ekibin play-off oynamasına neden oldu. 

1. Amatör Lig A Grubu'nda ise 14 maçta elde ettiği 12 galibiyet ile sezonu 36 puanla tamamlayan Saraçhanespor şampiyonluğa ulaşarak direkt olarak Süper Amatör Lig'e yükseldi. 

2 takım daha yükselecek
İki grubun yer aldığı 1. Amatör Lig'de ikinci ve üçüncü sırayı alan 4 takım, Süper Amatör Lig'e yükselme için play-off'ta karşı karşıya gelecek. 

Edirne İl Özel İdare SK - Havsa Birlikspor
Yıldırım Gençlerbirliğispor - Havsa Yenimahallespor


Hiç yorum yok:

İshaklıspor maça otostop çekerek gitti

Üçüncü Lig 2. Grup takımlarından Beykoz İshaklıspor, Kelkit Hürriyetspor deplasmanına giderken otobüsü bozulduğu için karşılaşmaya otostop y...