Pazartesi, Nisan 04, 2016

'Mardin'i daha üst liglerde temsil etmek istiyoruz'


Mardin 1. Amatör Lig Play-Off grubunu zirvede tamamlayarak Bölgesel Amatör Lig'e yükselen Mardinspor 47'de Kulüp Başkanı Mehmet Dağ, yaptığı yazılı açıklamada, şampiyonlukta emeği geçen herkesi kutladı. 

Sezon genelinde futbolcuların yüreklerini sahaya yansıttıklarını belirten Başkan Mehmet Dağ, "Sporcu kardeşlerimiz maça yüreklerini koydu, muhteşem taraftarımız ise tribünde dua ve destekleriyle başarıda pay sahibi oldular. Sezon başından bu yana bu takıma emek veren bütün sporcu kardeşlerimizi, teknik heyetimizi, yönetim kurulu üyelerimizi, basınımızı ve taraftarımızı yürekten kutluyorum. Bundan sonraki hedefimiz, çok iyi takım oluşturup şehrimizi daha üst liglerde temsil eden bir takım kurmaktır" diye konuştu. 


Özdaş: Hak eden kazandı
Mardinspor 47 Teknik Direktörü Seyithan Özdaş ise Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, "Muhteşem taraftarımızı ve sezon başından bu yana takıma emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. Allah herkesten razı olsun. Hak edenin kazandığı bir maç oldu. Bizlere bu sevinci yaşatan bütün futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

YerelFutbol.com

Mardinspor 47 Teknik Direktörü Seyithan Özdaş

Hiç yorum yok:

Serhat Karaman Aksarayspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Aksarayspor, son olarak Zeytinburnuspor forması giyen Serhat Karaman'ı renklerine bağladı.