TFF İstanbul İl Temsilciliği'nden 1.Mayıs Pazar günü oynanacak müsabakalar ile ilgili bir açıklama yayınladı.
Yapılan açıklamada ;
"1 Mayıs 2016 Pazar günü oynanacak olan U11,U13 ve Minik Kızlar müsabakaları 1 Mayıs Kutlamaları dolayısıyla kimi yolların kapalı olacağı, kulüplerimizden, ailelerden ve Emniyetten gelen talepler doğrultusunda bu yaş grubunda oynayan çocuklarımızın mağdur olmaması için ertelenmiştir. 1 Mayıs Pazar gününden ertelenen Müsabakalar 7-8 Mayıs tarihlerinde oynanılacaktır. Bilginize sunulur" denildi.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Türkiye U14 Şampiyonası İlk Tur Sonuçları
Türkiye U14 Şampiyonası 25-28 Mart tarihleri arasında Türkiye genelinde 9 ilden 151 takımın katılımı ile 26 grup merkezinde oynandı.

-
İstanbul 2. Amatör Lig'de 5. hafta karşılaşmaları bugün tamamlanıyor...
-
İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ilk hafta karşılaşmaları bugün oynanacak.
-
Türkiye U14 Şampiyonası 25-28 Mart tarihleri arasında Türkiye genelinde 9 ilden 151 takımın katılımı ile 26 grup merkezinde oynandı.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder