Salı, Nisan 05, 2016

Öztekin: Son maçta 3 fark attık çünkü...

İstanbul U19 1.Ligi 8.Grup'ta bugün İstiklalspor'la hayati bir maça çıkacak olan Haznedar Çetinkayaspor'da teknik direktör Muhammet Nurullah Öztekin galip gelip, rakiplerinin maçını bekleyeceklerini söyledi.

Haftaya lider giren Kosova Güçspor'u büyük bir taktik savaşı içinde geçen maçta 4-1 yenerek grubu karıştırdıklarını belirten Öztekin "Şimdi Kosova Güç şampiyon olmak istiyorsa, son maçta mutlak Kağıthane Çağlayan'ı yenmek zorunda. Yendiği takdirde Alibeyköy yenilir biz de Osmaniye İstiklal'i yendiğimiz takdirde ikili averajdan dolayı Kosova Güçspor ile tekrar bir şampiyonluk maçına çıkacağız" dedi.

Genç teknik adam "Kosova Güçspor maçında oyuncularım o sahaya inanarak çıktılar. 3 fark dışında ne gol attılar ne de gol yedirdiler. takım olarak inanmak gerçekten başarmanın yarısıdır bunu gösterdik. Bizler bugün üstümüze düşeni yaptık şimdi. Lider olan Alibeyköy'ün kaybetmesini ve Kosova'nın ise maçı almasını bekleyeceğiz" diye konuştu.

Öztekin şöyle devam etti: "Bir de şunu gördüm, bu grupta ilk 4 takım diğer gruplarda şampiyon olurlar. Bütün takımlarımız gerçekten çok kaliteli. Son haftaya girdik halen düşen ikinci takım belli değil ve 1 hafta önce bizler bile düşme potasındaydık. Bu grupta son 2 haftaya kadar şampiyonluk için değil düşmemek için oynadık. Sonra şampiyonluk hesaplarına başladık.Son maçta 3 fark yaptık ki son hafta herkes oynasın, kimse kimseye yatmasın, şampiyon olmak istiyorlarsa son dakikaya kadar herkes savaşsın diye. Bütün takımlara başarılar diliyorum,hak eden kazansın."

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

İstanbul doğal çimli bir sahaya kavuşuyor

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde faaliyet gösteren Sitespor'un doğal olarak çimlendirilen sahası 29 Ekim 2024 günü hizmete açılacak.